Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Miben nyilvanul meg az hogy szerettek valakit?Ugyertve hogy mi az hogy szerettek valakit?Marmint miert meg hogy?
2009. aug. 28. 23:22
 1/7 Neszivass ***** válasza:
94%

Akkor most hogy is van ez?

A szeretet egyébként azt jelenti, hogy ha akarsz enni egy csokit, akkor kettőt viszel magaddal.

2009. aug. 28. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
ha szeretsz valakit, akkor szeretnéd boldognak látni, vagyis megteszel neki dolgokat, ami őt boldoggá teszi.
2009. aug. 28. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:

azért nem vlaszol rá csak iylen kevés ember,mert nem tudják a választ??

én sem tudom...xD

2009. aug. 28. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szija:)

Az én véleményem az h a szeretetet,szerelmet nem lehet elmondani vagy megmagyarázni az csak ugy van és neked élvezni kell:D

Ha majd szerelmes leszel tudni fogod és nemkell majd megkérdezned :-)

puszi

2009. aug. 29. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szeretni mindekit szerethetsz ! Az azt jelenti hogy szeretsz az illeto tarsasagaban lenni, kedveled azt a szemelyt !

A szerelem pedig (mert ugy gondolom erre akakrtal rakerdezni) az egy bizserges a pocidban amitol kimondottam boldog vagy es csak o jar a fejedben es hianyzik es kivanod azt a szemelyt.. es ugy erzed hogy megbolondulsz nelkule !

:)

2009. szept. 4. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz valakit akkor keresed vele a kapcsolatot, alig várod hogy lásd őt, ha egy napot nélküle kell eltöltened az kínszenvedés és másnap rohansz hozzá, vagy rohannál ha lehetne. Megnyilvánulhatnak a rossz dolgok fizikálisan is pl gyomorgörcsök, étvágytalanság/fogyás, vagy a szived a torkodban van. Megteszel dolgokat hogy lásd hogy örül, mosolyog, amiket egyébként nem tennél meg. Jó színben akarod feltüntetni magad. Akkor érzed jól megad ha ő a közeledben van...etc.
2009. szept. 4. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
A szeretet az,amikor teszel valamit egy másik emberért,úgy hogy nem vársz viszonzást.
2009. szept. 4. 09:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!