Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szánalmas ha egy férfi sír ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Az szánalmas ha egy fèrfi azèrt sír mert a barátnôje a szeme láttára akar öngyilkos lenni?#Sírád
2013. jan. 12. 17:42
11/15 anonim válasza:
10
Most a pszichiátrián vagytok?
12/15 anonim válasza:
előbb akadályozd meg aztán sírj
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy szívtelennek látszok, de ha valaki öngyilkos akar lenni, az többször is megpróbálja. Szerintem egy férfi előbb akadályozza meg az öngyilkolászást, de aztán ne kösse össze az életét ilyen személlyel, ha nyugodt családi életet akar. Lehet mondani, hogy neki is esélyt kell adni, de miért én? Nem voltam olyan helyzetbe, hogy valami beteg ember mellett kellene kitartanom, hogy bizonygassam a szerelmemet. Egészen más, ha már rég óta a családtagom. Akkor bizony a végsőkig kitartanák mellette.
Kivétel a pszichopata. Neki gyógykezelésen a helye. Nem engedném meg, hogy a barátom így belépjen az életembe és tönkre tegye azt. Jobb, ha sír, és barátja marad, de nem a családban.
14/15 anonim válasza:
Aki akár egyszer is előjön ezzel az "aduval", azt nagyon hamar lapátra kell tenni. És ha esetleg van bennem némi együttérzés, akkor elviszed előtte a pszichiátriára. A gyenge idegrendszere nemcsak magára van hatással, hanem mindenki másra a környezetében. Kerüld el!
15/15 anonim válasza:
Nem szánalmas hanem egy pancser. Nem sírni kéne mint egy kislány hanem nem hagyni, hogy megtegye. Amíg végig sírja a halálát addig meg is menthetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!