Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben az esetben? Sos?!
Figyelt kérdés
Szóval a barátom nemrég egy nagyon durva dolgot mondott el nekem.Egy pár éve amikor nem volt barátnője kipróbálta az egyik haverjával,és elvileg a haverja kb egy nap alatt rávette az orálra.aztán rá egy hétre már ő is csinálta a haverjának.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben ?? elvileg nem akarta xd hagyjam el ? vagy ti elnéznétek neki? mondjuk legalább elmondta,és azt mondja soha többet nem akarja.
Sos
2013. jan. 5. 22:08
1/11 anonim válasza:
azt a qrva...én a helyedben jól kiröhögném...el ne hagyd, szánalmas kis k.öcsög volt akkor, de mára jó útra tért
2/11 anonim válasza:
fujj ez undorító ... hová süllyedünk?? rosszul vagyok
3/11 anonim válasza:
Miért hagynád ott?
szerintem semmi köze nincs a barátnőmnek ahoz hogy mi történt régen
ha nekem azt mondaná barátnőm hogy kinyalt három lányt elnézném neki
4/11 A kérdező kommentje:
naja xd hát amikor megtudtam,csak az a baj hogy szeretem,de ezt nem tudom elfogadni
2013. jan. 5. 22:11
5/11 anonim válasza:
Bocsi, ha igazán szereted akkor e miatt ki nem dobod. Miért van az ha egy lányról derülne az ki hogy egy csajjal elvolt akkor nem merülne fel ez a téma hogy a pasi kidobja? Jobb lett volna kedves kérdező ha letagadja elhazudja?? Csajok azért ha valakit ilyen helyzetek után kidobtok a többi lánnyal is jól ki..tok mert a pasi nem mer majd őszinte lenni...
6/11 anonim válasza:
Hagyd a francba! Keress másikat!
7/11 mantis religiosa válasza:
Nincs az a hosszú idő nő nélkül, hogy f@szt szopjak, vagy az enyémet másik férfi szájába adjam!
8/11 A kérdező kommentje:
7es: hát ez az :(
2013. jan. 5. 22:21
9/11 anonim válasza:
szinte minden fiú csinált már ilyet csak van aki bavalja van aki nem:-)
10/11 anonim válasza:
#9 Hol élsz?Aki hetero,ilyet nem csinál,nincs gusztusa hozzá.
/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!