Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A párom édesanyja meghalt 4 hete rákban, azóta olyan mintha teljesen más lenne. A testvérei egyfolytában ugráltatják, persze ő ezt nem veszi észre, nagyon ragaszkodik hozzájuk, mindig velük akar lenni, engem teljesen elhanyagol. pedig végig ott voltam mellette, mindig számíthatott rám. Elvárja, hogy körül ugráljam, lessem minden kívánságát. Ráadásul én megyek hozzájuk mindig. Alig vagyok itthon mostanában. Ezen kicsit össze is vesztünk, mert megsértődött, amikor egy nap nem akartam menni hozzájuk(ugyanis én is szeretnék a családommal lenni azért)
Teljesen más lett, egyszerűen nem ismerek rá, nem sokáig fogom bírni:(( Valaki segítsen, mit tegyek:(
2012. dec. 2. 18:11
1/2 anonim válasza:
Ha szereted akkor kitartasz mellette, olyan hatalmas traumán esett át, hogy te felfogni se tudod ezt. Mindig legyél vele, ne szólj bele semmibe most tűrnöd kell sokáig nem lesz olyan mint rég, nincs oka mosolyogni.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy már nincs rossz kedve. Sokat nevet, meg látszólag kevesebbet gondol a tragédiára. De mégis olyan mintha már nem ő lenne. Már nem foglalkozik velem, mindig csak a testvéreivel van meg ha véletlenül nem akkor is telefonon beszélnek állandóan. Én nem is avgyok fontos neki, azt vettem észre:S
2012. dec. 2. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!