Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátsimogatás mit jelenthet ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác,mikor találkoztunk meg simogatta a hátamat,furcsának találtam akkor hogy miért teszi ezt, mert nemcsak így hozzám ért egy pillanatra hanem ilyen több kört leróva a kezével és közben mosolygott. Mikor beszélgettünk nagyon zavarban volt, vörös volt még a füle is. Valószínűleg valakitől megtudta hogy tetszik nekem. Ilyesmiről nem beszélgettünk csak hétköznapi dolgokról. És mikor elbúcsúztunk akkor is megsimogatta hátam ilyen körkörösen. Most ezt nem tudom mire vélni.2012. nov. 26. 22:37
1/5 anonim válasza:
de jól esik nem? :P
a fül vörösség elvileg arra utal hogy felizgult :D
2/5 anonim válasza:
Nem voltál pékségben előtte? Lehet, hogy lisztes volt a hátad, és próbálta lesöpörni.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát erre én is felizgultam. :D De remélem az én fülem azért nem volt vörös.:D
Lehet csak úgy gondolta,"jól van ennyit azért még kaphatsz, ez még belefér" haha
2012. nov. 26. 22:42
4/5 anonim válasza:
nyilván azért izgultál fel, mert a hát is egy erogén zóna nőknél :)
5/5 anonim válasza:
Ősszel és télen a legnagyobb
a férfiak tesztoszteron szintje. Udvarlás idején adatokat tényeket gyűjt össze a lányról, és önmagáról mesél mindent. A párkapcsolat elején többször megérinti a lányt. (nem szexuálisan) Ilyenekre kell gondolni mint kézfogás, hátsimogatás, arcsimogatás, hátdögönyézés, ujjak végigszántása a hajban. A nők a simogatás iránt érzékenyek. Mindezeket a férfiak vastagbőrűségük miatt nem értékelik mivel egész egyszerűen nem érzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!