Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek .. :S

3 hónapja van egy barátom, és háát nagyon sokat veszekszünk. MINDIG az ő hibájából :S Megbánt, vagy olyat tesz ami nekem nem egyenes éss már ott a vita :S

Kb 3 naponta szakítunk de mindig 1-2 nap és kibékülök vele mert sír könyörög, Igérget hogy jobb lesz meg minden .. :S Meg háát szeretem nagyon nagyon. De semmisem változik:S Talán még rosszabb is mert visszaél a szivemmel meg az érzéseimmel:S Mit tegyek hogy egy kicsit visszavegyen magábol? :S Már megpróbáltam hogy 1 hétig nem békültem ki vele, de akkor igy könyörgöt, sírt, igérgetett .. :S Tessék akkor se változott a helyzet :S

Mit csináljak? nem akarom elhagyni végleg mert nem nagyon van lehetőségem mást " kapni " :S (Nem külsp okok miatt :D) Tanácsokat adjatok léccives, és a bolondos komikat mellőzzük-.- :) Köszönöm.

2012. nov. 6. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nőjetek fel. A kapcsolatokban nincs olyan, hogy "3 naponta szakítunk". Csak egy szakítás van.
2012. nov. 6. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Uhh van egy pár helyes írás hiba benne :S Remélem érthető azért
2012. nov. 6. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Megis min veszekedtek MINDIG az o hibajabol?
2012. nov. 6. 15:59
 4/9 A kérdező kommentje:
1. háát azért köszi..
 5/9 A kérdező kommentje:

2. őőő azt hiszem leírtam :O

Megbánt :S

6/9 anonim ***** válasza:
üljetek le, és beszéld meg vele, hogy nem akarod elhagyni, de ha nem változtat, akkor muszáj lesz
2012. nov. 6. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel bant meg? Kaphatunk peldakat?
2012. nov. 6. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hàny évesek vagytok??
2012. nov. 8. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért ne legyél vele együtt mert épp "nincs más lehetőséged". Megéri egyáltalán hogy állandóan megbánt? Érdemes beszélgetni az ügyről, de az írásod alapján ez többször is megtörtént.
2012. nov. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!