Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Kérlek segítsetek .. :S
3 hónapja van egy barátom, és háát nagyon sokat veszekszünk. MINDIG az ő hibájából :S Megbánt, vagy olyat tesz ami nekem nem egyenes éss már ott a vita :S
Kb 3 naponta szakítunk de mindig 1-2 nap és kibékülök vele mert sír könyörög, Igérget hogy jobb lesz meg minden .. :S Meg háát szeretem nagyon nagyon. De semmisem változik:S Talán még rosszabb is mert visszaél a szivemmel meg az érzéseimmel:S Mit tegyek hogy egy kicsit visszavegyen magábol? :S Már megpróbáltam hogy 1 hétig nem békültem ki vele, de akkor igy könyörgöt, sírt, igérgetett .. :S Tessék akkor se változott a helyzet :S
Mit csináljak? nem akarom elhagyni végleg mert nem nagyon van lehetőségem mást " kapni " :S (Nem külsp okok miatt :D) Tanácsokat adjatok léccives, és a bolondos komikat mellőzzük-.- :) Köszönöm.
2. őőő azt hiszem leírtam :O
Megbánt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!