Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nem voltam még ilyen esetben soha. Végre találtam egy olyan férfit, aki megtesz értem mindent, szeret, törődik velem. Szóval tényleg mindent, amire egy nő vágyik. Majdnem egy éve ismerem és pár hónapja járunk.

Amikor belementem, hogy alkossunk egy párt a vonzalom megvolt részemről, ő már akkor többet érzett. Azóta nekem ez nem változott. Nem vagyok belé szerelmes, pedig fél éve meglehetősen bensőséges a viszonyunk.

Mit csináljak ebben az esetben? Szeretnék már szerelmes lenni, mert az élet eddig úgy hozta, hogy nem volt rá lehetőségem, sajnos most sem érzem, hogy szerelmes lennék belé, annak ellenére, hogy mindent megkapok tőle.

22/L

2012. okt. 18. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha eddig nem lettél belé szerelmes,ezútán se leszel!szerintem ülj le vele és beszéljétek meg!Mond el mit érzel íránta,aztán döntsétek el,hogy vége legyen vagy folytatjátok!sok sikert:)
2012. okt. 18. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem szinte az összes exem ilyen volt mint te. Azt mondják, az egyik fél szeret a másik meg hagyja, ez a kapcsolatok 99% -ára igaz. Az a kérdés inkább, hogy te akarsz-e már "megállapodni" mert ha igen akkor egy ilyen pasi mellett érdemes, nem olyan mellett akik megcsalnak leszarnak meg bunkón viselkednek veled. De amúgy ezt neked kellene érezned, én azt mondom ne dobd ki, ha nem látsz túl sok esélyt a dologra akkor beszélgess el vele erről, legalább szerencsétlen tudjon róla, hogy nem kölcsönös és ne hideg zuhanyként érje, nálam mindig hideg zuhany volt és sztem az roszabb ha nem is sejti az ember, hogy szarul áll a helyzete. aztán majd meglátod, hogy reagál rá, azt azért tedd hozzá, hogy te örülsz neki h ilyen veled, nehogy úgy értse, hogy csak meg akarsz tőle szabadulni valami hülye indokkal.
2012. okt. 18. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem fontos neked a szerelem akkor tartsd meg, ha fontos akkor hagyjatok abba, mert csak huzzatok az idöt es nem lesz jövöje. Fiatal vagy, tuti kapsz meg masik pasit.

Ha jo neked es megtartod az elet hozhat neked kisertest abban, hogy 10 ev mulva talalkozol valakivel akibe egyböl belehabarodsz es elveszted a fejed. Na akkor leszel gazban!

Az, hogy mi a jo neked azt te döntöd el.

(Haverom nemreg szakitott egy lannyal, hasonlo szituacio, ö nem erzett szerelmet iranta 2 ev utan sem, most nagyon fel van vidulva es boldog. Es nem banta meg, mert nem tudta volna elkepzelni vele leelni az egesz eletet.)

2012. okt. 18. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Azóta is nagyon bánom, hogy nem tudtam szerelmes lenni belé. Bár tény, hogy mikor megismertem még nem voltam túl az előző páromon.
2012. okt. 18. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
A kérdés pikantériája, hogy távkapcsolatban élünk. Elképzelhető, hogy azért nem tudtam beleszeretni még, mert ritkábban találkozunk?
2012. okt. 18. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért nem tudtál beleszeretni, mert nincs, illetve nem volt meg az a bizonyos "szikra". Szóval ez már nem fog menni!!!!
2012. okt. 20. 15:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Vonzódom hozzá!!! :)
2012. okt. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!