Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit kellene tennem?
Van egy srác, akit két éve ismertem meg. Már akkor is nagyon tetszett, csak az volt a bökkenő, hogy a barátnőjét eljegyezte (kb 2 hónapja lehúzták a gyűrűt). Véletlenszerűen szoktunk találkozni, mert a munkahelye előtt szoktam elmenni minden nap (ha pont akkor jön le, amikor én elmegyek a munkahelye előtt, akkor megállít, és beszélgetünk). Legutóbbi találkozásunkkor beszélgettünk egy 20 percet. Amikor elváltunk egymástól, megsimogatta az arcomat, és mondta, hogy nyugodtan keressem, ha bármiben tud segíteni.
Facebook-on ráírtam. Megkérdeztem mi újság vele. Nem sokat beszéltünk, de tényleg. Pár napja írt, hogy a munkahelyére kell egy kis segítség, és ha ráérek menjek fel (amióta ismer, gyakran hív fel, hogy ügyködjek ott. Amolyan 'kis főnök' szerű).
Tettük a dolgunkat. Gyakran benézett hozzám, segített is. Nem nagyon mertem beszélni, nem akartam feleslegesen jártatni a számat. Megemlítettem neki hittel kapcsolatos dolgokat (ő is hívő, gondoltam háta segít valamit... :D), és felcsillant a szeme, mondta, hogy büszke rám e miatt. Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy jól vagyok e (tud rólam egy-két dolgot). Egy-egy óvatos pillantás elejtettünk, de semmi több...
18l (ő 25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!