Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százalékát mondanád ilyennek?
Figyelt kérdés
a férfiak hány százaléka olyan hogy amikor a f...asz feláll az ész megáll? ( megcsalás ).2013. jan. 12. 09:55
11/24 A kérdező kommentje:
isten vagyok és én találtam fel a férfikat:)
2013. jan. 12. 10:19
12/24 anonim válasza:
Jah vagy csak egy csalódott csaj aki rögtön általánosít és lealacsonyítja a férfiakat valami állat szintjére.Akik csak dugnának.
13/24 A kérdező kommentje:
hát legtöbb az olyan is. ezt nem kell tagadni.
2013. jan. 12. 10:22
14/24 anonim válasza:
Miről beszélsz?
Akikkel találkoztál igen.De nézd már meg,ha ilyenek lennének a pasik csak pár nőnek lenne társa.
15/24 anonim válasza:
Ugyanannyi % mint amennyi nőben
16/24 A kérdező kommentje:
a nők nem tudják ha megcsalják őket, ezért nem szakítanak. ugyanígy fordítva is.
2013. jan. 12. 10:27
18/24 anonim válasza:
Na te aztán értelmes egy ember lehetsz.Általánosításból is jeles vagy.
Azért mert téged átvágott egy pasi.Akkor az összes többi egy mocsok szexmániás barom?
Aki nem tud megmaradni a párjánál az ne is kezdjen bele.De ettől még a világ nem ilyen!!
19/24 anonim válasza:
jaj felejtsétek el ezt a kérdést. Vmi12éves szűzlány trollkodik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!