Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam, vagy ne? Mit tegyek?
A párommal megbeszéltük hogy ma délután elmegyünk sátorozni...átjött hozzám hogy összepakoljuk a cuccainkat, de valamiért iszonyatosan bunkó, flegma volt...kiborultam és mondtam hogy én inkább nem megyek, mert erre a viselkedésre nem vagyok kíváncsi. Elkezdett fenyegetőzni, hogy most gondoljam meg, mert ő elmegy, és nem jön vissza értem.(Mindig ezt csinálja, és amikor ilyen van én mindig 1órán belűl már hívom is....mondhatni hogy én teperek amikor "neki kéne".
Már elegem lett ebből megalázom magam előtte...de mégis bennem van az hogy felhívjam.
Próbálom visszafogni magam, mert szerintem neki kéne keresnie engem(de nehéz nem felhívnom). :-( :-( mit tegyek?
Kedves!
mondhatni hogy én teperek amikor "neki kéne"...Már elegem lett ebből megalázom magam előtte.
aztán azt írod: bocsánatot kért, ami nála nagy szó.
a folytonos megalázkodásodat kiváltani egy bocsánatkéréssel????
Nem tudom, azóta változott-e valami, de csak jól járhatsz, ha elolvasod ezt a könyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!