Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anyám ne bántson meg folyton a volt barátom miatt?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon jóban van a volt barátommal,és folyton cseszeget miatta,hogy miért szakítottam vele,és folyton megbánt hogy én még nagyon kislány vagyok,stb.Engem ez már irtóra idegesít,és elegem van.Most alakulóban van a kapcsolatom egy sráccal,és anyám nem akar vele elengedni sehova,mert akkor mit fog szólni a volt barátom.2013. jan. 11. 19:22
2/5 anonim válasza:
mondd meg anyádnak h ez nem az ő dolga
3/5 A kérdező kommentje:
első hasonlóakban gondolkodtam én is,de anyukámnak van férje,meg amúgy is nagy a korkülönbség.:D
2.már megmondtam neki de szerinted mennyire foglalkoztatja?
2013. jan. 11. 19:27
4/5 anonim válasza:
Megmondod neki,hogy ha beleszól a kapcsolataidba soha többet nem leszel vele jóban.
köszönsz neki stb...de nem fogsz vele beszélgetni.
Legyél önálló.Ne szóljanak bele a kapcsolataidba
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó,köszi:) ezt fogom tenni
2013. jan. 11. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!