Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek, most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, most mit tegyek? A feleségem nem fekszik le velem hónapok óta.

Figyelt kérdés

Elutasít rendszeresen,de pl.nemrég felhoztam neki a témát,és erre nekemrontott,megrugdosott a fapapucsával...

Tudom,ez nagyon viccesnek hangzik,de nekem egyáltalán nem az.

2013. jan. 11. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
1.lefekszik mással 2.engem rugdalt volna meg eltörtem volna a lábát ha a nejem ha nem..
2013. jan. 11. 15:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Sajnos odabújni sem lehet,puszit adni meg végképp.
2013. jan. 11. 15:15
 13/20 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de akkor itt tényleg két opció van:

Vagy nagyon elcsesztél valamit, és ami még rosszabb talán észre se vetted

Vagy tényleg van valakije, bár szerintem inkább az előbbi, nyilván valamiért mocskosul dühös rád, erre neked kell rájönnöd, mert ennyi infóból a jó isten se mondja meg mit csinálj

2013. jan. 11. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Más dugja.
2013. jan. 11. 15:25
 15/20 A kérdező kommentje:

44 éves vagyok,Ő 43. Hosszú történet,régóta zaklatásnak vesz minden közeledésemet.Sajnos ez ilyen oda-vissza ható téma,én próbálom szeretni,gyengéd lenni,kedveskedni ezzel is,azzal is,ő teljesen szexellenes.

Ha régebben is netalán alkalomra került sor,akkor is hozzám nem ért semmilyen téren,alig várta,hogy vége legyen a dolognak.

22 éve vagyunk házasok,sose volt egy szexistennő.De ez már felháborító.

2013. jan. 11. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:
A törvény ezt elfogadja válóoknak!
2013. jan. 11. 15:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Ki kéne derítened miért ilyen Veled. Nagyon valószínü, hogy rég történt sérelemről van szó, a viselkedésének oka van amit Te talán észre se vettél.

Próbálj rá hatni, mondd el hogy veszélyben a házasságotok és válni fogtok ha nem mondja el mi bántja. Sajnos Te igy nem tudsz mit csinálni. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Kérj bocsánatot (fogalmad sincs miért akkor is) engeszteld ki valahogy, hogy legalább azt megtudd mitől ilyen Veled mert ez az elzárkózás a totális meg nem értés és eltávolodás jele. A szexmegvonás pedig nyilván a sértettség miatti büntetés. Ha nincs semmi akut oka az még rosszabb mert akkor belül sincsenek érzelmei, már harag sincs csak a totális közöny. Az elhidegülés okán teljesen érzelemmentes közömbös irántad, sőt talán egyenesen utál ebben az esetben sajnos a válás sem kizárt.

Ha nem akar válni talán azzal rávehető hogy beszéljen és meg tudjátok oldani. Ezzel a viselkedéssel nem ér el semmit, csak még nagyobb lesz a kettőtök közti szakadék.

2013. jan. 11. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Teljesen elhidegült tőled. Ha egy nő mindenkor, minden formában hárítja a szexet, az a tuti vég. Sajnálom...
2013. jan. 11. 17:25
 19/20 anonim ***** válasza:

22 év ide- vagy oda, de 42-3 évesen még azért az életed fele vissza van jó esetben. Próbálkozz még egy ideig megoldani a dolgokat, esetleg terápia, vagy akármilyen módszerrel, de ha nem megy akkor bármennyire is szar lehúzni egy ilyen hosszú kapcsolatot a koltyón, de muszáj lesz.

Annál hogy esetleg megcsalod mással, még mindig jobb lenne, tisztességesebb ha elváltok. Bőven van még időd olyan embert találni akivel a a hátra lévő életed boldogan leélheted, és kielégíti a vágyaidat. A szex az egy kapcsolatnak nagyon vaskos alap pillére kell legyen. Ha ez régóta így van, akkor már rég ott kellett volna hagyni. Ezekből amit leírtál úgy tűnik egyáltalán nem szeret téged, épp hogy csak megtűr, és sajnos ha ennyire ellenséges annak könnyen lehet az oka másik pasi a háttérben.

2013. jan. 12. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez van! Nekunk rament a hazassag. Mar meguntam hogy azert vagyunk hazasok hogy csak dolgozzunk es a masikat le sem szarjuk. Mashoz mellette nem akarok elmenni de amikor mar megutalod ezert a parodat abbol koltozes van. Masok szeretnenek velem b..szni. De nem azert vele hazasodtam ossze mert massal akorok szekszet. De massal lesz! Sajnos
2013. dec. 27. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!