Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, most mit tegyek? A feleségem nem fekszik le velem hónapok óta.
Elutasít rendszeresen,de pl.nemrég felhoztam neki a témát,és erre nekemrontott,megrugdosott a fapapucsával...
Tudom,ez nagyon viccesnek hangzik,de nekem egyáltalán nem az.
Sajnos beszélgetni nem lehet vele erről,csak egyszerűen nem akarja....
Én úgy gondolom,pedig a nőknek is ugyanolyan jó dolog,mint a férfiaknak..
na ez tévedés. "Én úgy gondolom,pedig a nőknek is ugyanolyan jó dolog,mint a férfiaknak.."
Pár nőnek egyenesen fáj a szex, ha azzal csinálja, akibe nem szerelmes. Gondolom hagytátok ellaposodni a kapcsolatotokat, de javíts ki, ha nem. Hagyd a dolgot egy ideig, ha erőlteted annál rosszabb. Vidd el randizni, lepd meg apróságokkal, ölelgesd, puszilgasd csak úgy ok nélkül, és szóba se hozd a szexet! Az ellenkezőjét éred el vele. Majd pár hónap után vagy megváltozik, vagy menjetek terapeutához, ezt tudom mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!