Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készített már valaki kuponfüzetet a férjének?
Figyelt kérdés
Tudjátok,házilag..mindenféle ötlettel teli2013. jan. 11. 11:42
1/19 anonim válasza:
Én igen, nagy sikere volt :) Azóta is emlegeti :)
2/19 anonim válasza:
Az milyen? Első te miket tettél bele?
3/19 A kérdező kommentje:
34 laposat tervezek,már bő a fele megvan de nem nagyon szeretnék ismételni van esetleg ötleted? Gondolom hogy nagy sikere volt :) Én is nagyon nagy ötletnek tartom!!! ;) Holnap lesz a szülinapja már nincs túl sok időm .. :P
2013. jan. 11. 11:50
4/19 A kérdező kommentje:
Kuponfüzet:házilag gyártott személyre szabott ötletekkel teli kuponokkal amelyeket tetszőleges időpontban használhat fel.
2013. jan. 11. 11:51
5/19 anonim válasza:
Én kaptam, volt ölelés, puszi, szex, masszírozás, reggeli ágyban, mozi, színház, csoki, pizza, habosfürdő ilyenek. :) jó ötlet
6/19 anonim válasza:
Hű, ez jó ötlet!
Godolom kedvenc kaja, egy hétig annyi focit nézhet, amennyit csak akar, közös főzőtanfolyam, masszázsbérlet stb.
Mekkora ötlet!
7/19 A kérdező kommentje:
Igen igen :) Ilyenek és ehhez hasonlók ;)
2013. jan. 11. 11:54
8/19 anonim válasza:
Nem. Nem is tartom jó ötletnek. Egy jó kapcsolatban mindkét fél számára jó megoldásokra kell törekedni, ha masszázsra vágyik, szívesen megmasszírozom kupon nélkül is. Ha meg valamiért nem akarom, pl. ínhüvelygyulladásom van épp, akkor kuponnal sem.
9/19 anonim válasza:
Nálam még volt egy mosogatás kiváltása, 1 óra hiszti nélküli facebookozás (amúgy az őrületbe kerget vele), a többit nagyjából említették.
10/19 anonim válasza:
Persze, h kupon nélkül is megkapja ezeket, ennek ellenére mégis nagy sikere volt, jót nevettünk rajta, és azóta is nagy becsben tartja, mindig emlegeti. Nem tudnám megmagyarázni, miért, mégis jól sült el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!