Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, létezik olyan szép lány, aki más lányok által rondának tartott fiút helyesnek és vonzónak tart?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy valaki találkozott-e már ilyen szép lánnyal vagy van-e személyes tapasztalata ez ügyben.

2013. jan. 11. 02:04
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Nőknél is előfordul hasonló, ők sem jobbak. Sok olyat látni, hogy a porig alázza az egyébként nagyon is rendes, nem is csúnya férjét/élettársát/barátját, teljesen elveszi annak önbizalmát, szó szerint papucsnak használja, kiöl belőle minden emberi tartást, csakhogy maga mellett tartsa. Régen ez azzal is párosult, hogy önállótlanná tették a férfit. Ne találjon egyedül egy zoknit, ne tudjon egy teát csinálni magának. Magyarul: nagy gyereket csináltak belőle. Ma is megy ez, amikor minden intézendő ügyet átvesz tőle a kedves feleség, vagy barátnő. Az is meg van határozva, milyen zoknit húzhat. Sőt, nem is vehet zoknit magának.

Félreértés ne essék, én az egyenjogúság híve vagyok, nem arra célzok, hogy a férfi irányítsa a kapcsolatot vagy a nőket.

De ez a nyilvánvaló "önállótlanítás", vagy önbizalom rombolás mindkét fél esetében azt jelenti, hogy így akarja magához láncolni a másikat, még véletlenül se merjen lelépni.

Azt sugallja: "mit érnél te egyedül? mire mennél nélkülem? senkinek nem kellenél, mert egy senki vagy!"

2013. jan. 16. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!