Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, létezik olyan szép lány, aki más lányok által rondának tartott fiút helyesnek és vonzónak tart?
Mi a szép? Mi a ronda?
Azok a lányok, akiket a közízlés szépnek tart, általában semmivel sem szebbek, mint az átlagos társaik, csak jobb a pr-juk. :) Láttatok már celebeket smink nélkül? Ez jó frizura, smink, ruha és megfelelő magabiztosság, mosoly elég ahhoz, hogy valakit szépnek lássanak.
Ugyanez a férfiakra is vonatkozik. Lehet egy lúzer kinézetű pasiból is nagyon jót "csinálni". Van olyan ismerősöm, aki pár évvel ezelőtt még egy kis duci, lenyalt hajú, egyszerű figura volt - most némi stílusváltáson esett át, kicsit nagyobb önbizalommal és kisugárzással, és nők százai csorgatják rá a nyálukat.
Stílus, magabiztosság, kisugárzás. Ez az, amit szépségként érzékelünk.
ÚGY TŰNIK ITT A TŐBBSÉG(ÉS A KÉRDEZŐ IS) TELJESEN CSAJOZÁSI ANALFABÉTA..
ha egy csaj lecsúnyáz az egy fajta teszt( ha vagy elég férfi ahhoz hogy ne sértődj meg nem essen csorba az önbizalmadon és nyomsz rá valami vicces választ akkor átmentél a teszten, persze ebből több is lesz)(van amikor viszont csak simán el akar hajtani, de ha elég fejlett vagy szociálisan meg tudod különböztetni a kettőt). te ezeket mind-mind elbukod amikor komolyan veszed őket, és még az önbizalmad is csökken.... ahhoz hogy ebbe belejöjj nagyon sokat kell gyakorolni, és a neten is találsz nagyon sok mindent hogy hogyan is kéne csinálni....
Utolsó, létezhet ilyen teszt, hogy a helyeseket is lerondázzák.
A csajok is tudják, hogy akkor jönnek be, ha minél "lekezelőbbek" és nem olvadnak el azonnal a fiú külsejétől.
De óvatosan kell ezt kezelni!
Mert az is elég szánalmas tud lenni, amikor a csaj szerint TÉNYLEG ronda, nem tetszik neki, a fiú meg szentül hiszi, hogy őt csak tesztelgetik.
Ismerek olyan lúzert, akit saját bevallása szerint már 2 éve tesztelget egy csaj és egyszer "majdcsak összejön, ő kitartó!"- hát, megjósolom, hogy soha nem fog neki összejönni.
24
jah vágom az ilyen hős szerelmeseket(luserek) az hiszik 1000 évvel visszább vagyunk. amúgy azért írtam hogy fejlettnek kell lenné hogy meg tud különböztetni hogy elküld vagy csak teszt.
de erről nagyon sok (kb egy élet alatt is elolvashatatlan) anyag található a neten
Körülnéztem én is: az anyagok többsége elég félremagyarázott, a tesztelő lányok pedig veszélyesek. Aki ilyennel jött össze, ha együtt is maradtak évek óta, abban a lányban végig megvan egyfajta lenéző, szadista felsőbbség. Mert ilyen a stílusa, ennyi.
Mellesleg ha van is teszt, a csaj általában felváltva "kínoz", minősít le és biztat is, hogy azért valamilyen téren a közelben tartson. Később ezt az állapotot szintén fenntarthatja, ezzel a kezében tartva a dolgokat.
Sőt: még házaspárban is ismerek olyat, ahol a feleség ilyen.
27
ez nem egészen így működik én már több éve (6) tanulom és gyakorlom ezt már nagyon sok mindent tudok róla, és annyi és olyan csajt szerzek meg amilyet csak akarok
Akkor biztos bejössz azoknak a csajoknak. A nők általában már 10 másodperc alatt komplete eldöntik, mire kell nekik a másik. Ezen lehet módosítgatni, de túl sokat nem.
A módszerek annyit segíthettek, hogy önbizalmat adtak. Talán előtte is bejöttél volna nekik, csak akkor még nem volt bátorságod odamenni, ők meg jelezgettek, amit nem vettél észre, rádmászni viszont nem akartak.
Egyébként én nem is erről írtam. Trükkökkel természetesen fel lehet kelteni egy lány figyelmét. A külső az elsődleges náluk, a többi srácon átnéznek.
Viszont vannak módszerek: ha kicsit provokálod, visszaválaszol, eléred, hogy jobban megnézzen, kihívást jelentesz, foglalkozik veled.
Ha magad körül feltűnést keltesz, szintúgy.
Ha van benned valami extrém, akkor is. A lényeg, hogy megnéz. Olyan az egész, mint a páva farka. A feltűnőnek van esélye.
Csupán a tesztelgető lányoktól próbáltam óvni mindenkit, mert amelyik lánynak ez a szenvedélye, abban van egy leheletnyi szadista hajlam is.
Vagy simán kevés az önbizalma, vagy érzéketlen, egyik sem épp élvezetes személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!