Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, létezik olyan szép lány, aki más lányok által rondának tartott fiút helyesnek és vonzónak tart?
öreg....
reflexből tudnék neked 600 oldalnyit ezekről a dolgokról, hidd el nagyon sokat tudok. a nők nem is annyira a kinézetet inkább azt nézik hol tartózkodik az illető a "ranglétrán" pl van egy 10-es sima srác, és van egy 6-os alfa-hím akkor tuti hogy a nők több mint 90%-a az alfát fogja választani.
másik meg hogy a nőknek sokkal többet nyom a személyiség mint a kinézet....ezért vannak 24éves jólépű szüzek, és ezért vannak akik már tinikorukba szexuális életet élnek és úgy néznek ki mint frodó
Ezzel tapasztalataim szerint inkább csak a csúnya fiúk vigasztalják magukat. A nők szerint a ranglétra: a kinézet. Főleg az arc helyessége. Sok felé járok, sok embert ismerek. Látom, hogy az "alfa" agyonteperi magát a csajért, míg nagy nehezen összejön, úgy, hogy dupla annyi időt, pénzt, energiát, szöveget áldoz a dologra.
Míg egy helyes pofijú kis szégyellős srácnak elég megjelenni, néha odamenni sem kell.
Az "alfaságot" a fiúk egymás között találták ki. Egyrészt azért, mert azt hiszik, így befolyásolhatóbbá tehetik a dolgot és a nő választását. A külső ugyanis adott. Vagy helyes vagy, vagy nem. Nem tudsz rajta sokat változtatni. "Alfává" viszont válni lehet.
Milyen jó is azt hinni, hogy ez van a legnagyobb hatással a nőkre, ugye?
Sajnos, én nem ezt látom...
Ezzel nem azt állítom, hogy a módszerek egyáltalán nem működnek, árnyalt ez a téma. Akkor működhetnek, ha nincs egy nagyon helyes a közelben. Vagy a nagyon helyes nagyon gáz is egyben (bár akkor is ő fog jobban TETSZENI a csajnak).
Ki lehet e módszerekkel ügyeskedni, hogy valahogy elvonjuk a lány figyelmét, magunkra tereljük. De nagyon nehéz, és többszörös energia ahhoz képest, hogy jól nézel ki. Ha jól nézel ki, elég jól kinézni.
Akik 24 évesen szüzek, azok általában csúnyák. Saját bevallásuk szerint is. Olvasgass itt, az oldalon.
Vagy ha nem csúnyák, akkor valami más, HATALMAS gáz van velük. Tényleg olyan, ami már komoly segítséget igényelne! De ez meg már még lányokra is igaz, mert ha akkora gáz van a természetével, őt is kerülik a fiúk, lehet bármilyen csodaszép.
Nem akartam beleszólni a kis vitába, de én is úgy látom, hogy a két nem totál elbeszél egymás mellett néha. Például csaj összejön rondább fickóval.
Csaj: "vegye valamilyen kegynek, hogy összejöttem vele, hisz én mennyivel szebb vagyok...így majd nyalja a s*ggemet, örüljön, hogy ilyen jó nője van!!!" (kis önbizalommal rendelkező, szép lányokra is igaz ez, vagy pont túl egós lányokra, bár a kettő következhet egymásból!)
(erre célzott a 79%-os, megjegyzem, nem is olyan rosszul).
Pasi: "hú, mekkora alfa vagyok én, hogy egy ilyen jó nő a lábaim előtt hever! a csajoknak nem is fontos a külső, a természetemmel lehengereltem!!!"
Aztán szépen szakítanak, mikor koppannak mindketten.
A csaj, azon, hogy nincs seggnyalás.
A pasi is azon, hogy nincs seggnyalás.
Nekem egy gyönyörű barátnőm sokáig együtt volt egy "randa" fiúval. Tudom elítélendő tőlem, de még sokat kérdezgettük is, mi a fenét eszik azon a nagyfülű békán (bocsánat), mert nem valami nagy jellem, és agresszív is.
Ő mindig arra hivatkozott, hogy végre talált egy rendes pasit, aki nem szúr majd ki vele.
Pár hónap múlva kiderült hogy a srác megcsalta, meg kis híján bántalmazta, így a barátnőm szakított vele.
Utána rosszabb lett, alig tudta levakarni a srácot, az mindig hatott a lányra hogy ne higgye hogy tőle jobbat talál. A barátnőm kész idegroncs lett, olyan kisebbség érzettel amit még ma is érzek rajta, mert tényleg szerette a srácot, pedig ezerszer jobbakat érdemelt volna.
Kifogott valami passzív-agresszívet. Ismerem a fajtáját. Úgy hatnak a lányra, hogy felváltva sajnáltatják magukat és játsszák a "rosszfiút"- aztán kimagyarázzák, hogy a lelki világuk miatt ők jogosultak dühöngeni.
A nő megsajnálja, összejön vele, meg akarja fejteni, meg akarja menteni.
Sokkal tutibb módszer egy ronda srácnak, mint az, ha simán lenne önbizalma + kiegyensúlyozottsága. Egyszerre látja benne a kihívást a nő és azt is, hogy szegénykét pátyolgatni kell.
Az ilyen fiúk kapcsolatfüggők. A csajt is azzá teszik. Amikor a nő már energiákat öl bele, nehezebben hagyja ott. Veszteségként élné meg a pszichéje, hogy nem sikerült... átverték, kikészítették, kihasználták.
Ezért marad, vagy folyton visszaengedi emberünket.
"Utána rosszabb lett, alig tudta levakarni a srácot, az mindig hatott a lányra hogy ne higgye hogy tőle jobbat talál. A barátnőm kész idegroncs lett, olyan kisebbség érzettel amit még ma is érzek rajta"
Igen, ez is egy cseles kis módszerük. Folyton manipulálni akarják a másikat, lehúzni magukhoz.
"Azt hiszed jobbat érdemelsz? Hát nem! Te sem vagy jobb, mint én!"- persze, nem így mondják ki, de ez a hatása.
Ők nem azok, akik biztatják a társukat, örülnek a sikereinek, büszkék rá. Hanem azok, akik folyton kritizálnak. Kötekednek. Rákérdeznek, belezavarják, támadási felületeket keresnek. Megkérdőjelezik az addig viszonylag kiegyensúlyozott (de még épp eléggé "támadható"!) ember önértékelését. Tipikus kérdőszavuk a "miért?"- és nem jó értelemben, nem segítő szándékkal.
Szerintem a barátnőd is ezt élte át.
Ha a lány benneragad egy ilyen kapcsolatba, és nem tud segíteni a fickónak, általában ő "zuhan" le hozzá.
Csak a lányok általában nem túlkompenzálók lesznek, hanem magukba roskadnak. Tényleg elhiszik, hogy ők nem érdemelnének többet, jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!