Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, létezik olyan szép lány, aki más lányok
által rondának tartott fiút helyesnek és vonzónak tart?
#10-es...
Csicseregjél csak! Miket mondanak?
2013. jan. 11. 03:38
"Mit gondoltok, létezik olyan szép lány, aki más lányok által rondának tartott fiút helyesnek és vonzónak tart?"
Ne reménykedj.
2013. jan. 11. 06:23
Egy ronda pasi minek akar szép bnőt? Válogasson csak az ugyan olyan szintű lányok közül, mint amilyen ő maga is
2013. jan. 11. 06:26
Milyen aranyosan kiemelted, hogy "szép lány", kedves kérdező, jót mosolyogtam rajta. Te nem baj, hogy nem vagy egy Adonisz, de a lány legyen szép, mi? Megint a túlzott elvárásokhoz lyukadtunk ki. :)
2013. jan. 11. 08:35
létezik... a barátnőm elismerte hogy nem helyes a párom...azaz abszolút nem...számomra meg az és vonzó is ;)
2013. jan. 11. 08:39
Teljesen mindegy hogy néz ki a lány. Ha elindul benne a szerelem, akkor szépnek fogja látni a pasit, akárhogy is néz ki. Ez így működik.
2013. jan. 11. 10:56
17/41 A kérdező kommentje:
Hát amúgy épp azért kérdezem, mert úgy tűnik én tetszem egy szép lánynak, pedig eddig a többi szép lány folyton lerondázott vagy észre sem vett, ráadásul úgy tűnik már nem is egy szép lánynak tetszettem, csak én féltem lépni. Jöhetne még több érv, hogy van-e ilyen vagy sem, mert önbizalmam nem sok, félek most is a szép lányokhoz odamenni valamiért.
"ráadásul úgy tűnik már nem is egy szép lánynak tetszettem, csak én féltem lépni"
Ez általában úgy alakul, hogy a srácot lerondázzák azok a "full" csajok, akik mindenki mást is. Gyakran a saját barátaikról is olyan undorral beszélnek, hogy csak na. De a fiú hálás, hogy az a jó nő őt tüntette ki a kegyeivel. És persze a többi fiú is utánuk fut.
Aztán szegények elkönyvelik, hogy ők biztos rondák, ha az ilyen csajok ezt mondják nekik.
Később, ahogy írod, már lépni se mernek, kifogásokat keresnek, miért is nem tetszhetnek senkinek? Pedig talán sok szép és normális lánynak bejönnének.
2013. jan. 11. 16:47
ha van önbizalmad kb minden lány szemében esélyes vagy, de ehhez szemelyiség fejlesztés és sok gyakorlás kell
2013. jan. 11. 16:55
ismétlen, magyar a te szinteden, miért várod el egy szép lánytól, hogy lealacsonyodjon?
2013. jan. 11. 17:19
Kapcsolódó kérdések: