Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brigivagyok kérdése:
Normális, hogy ezt akarja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok és a barátom is.Nekem szüleim nem engedik meg,hogy együtt aludjunk mert szerintük korai,de már ismerjük egymást 3 éve és 6 hónapja járunk!A barátom többször mondta,hogy neki ez így nem jó ő nem vágyik ey ötéves kapcsolatra és egyhéten minimum egyszer aludjunk együtt.Prbóáltam elmagyarázni,neki,hogy nem engedik de csak mondta hogy mér nem mondom meg nekik a magamém stb.. és menjek csak úgy el otthonról.. meg volt már szó h ezért szakítana is sőt meg is tette de aztán kibékültünk.. mert elv szeret. De ez mindenapos veszekedés
Szerintem a szerelmes ember az pont, hogy nem önző, hanem olyan dolgokra is képes, amire " épp eszű ember nem " !:D
Mindent megtesz a másikért, a csillagot is lehozza az égről, és ha szerelmes, várna sokáig, nagyon sokáig, marhaságokat elkövetne, de nem ilyeneket , hogy ha nem alszol ott elhagylak!
2013. jan. 11. 16:07
22/33 anonim válasza:
Elnézést igazad van :D Átfogalmazom. A szerelmével szemben nem önző. :D És vele türelmes.. stb :D
2013. jan. 11. 16:14
23/33 anonim válasza:
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ha 15 évesek vagytok, és 3,5 éve jártok, mióta éltek szexuális életet?? Nem vagyok sem prűd, sem álszent, vannak fiaim, és lányom is. Egyiket sem tartottuk szita alatt, és nem tiltottuk ész nélkül, hogy barátok, barátnők legyenek mellettük. De ha a 15 éves lányommal azon kellett volna rendszeresen vitatkoznom, hogy hetente egyszer a barátjával aludhasson, különben kihajítja őt a "szerelme"... úgy töröltem volna képen mindkettőt, hogy a takony menetet vág a nyakukon. Ha a nagyszerű fiatalember felcsinál, majd akkor is "megmondhatjátok a magatokét" a szülőknek, ha nem örülnek eléggé az unokának :-))
2013. jan. 12. 01:52
24/33 anonim válasza:
16:14 én nem beszóltam, csak a kèrdezőnek mondtam, hogy a szerelmes ember máshogy bolond! :D
2013. jan. 12. 05:31
25/33 anonim válasza:
23: "...de már ismerjük egymást 3 éve és 6 hónapja járunk!"
Tudom, hogy a mondatra ráférne egy vesszőhasználat, de szerintem rajtad kívül senki nem értelmezte úgy, hogy három és fél éve együtt vannak. 3 éve ismerik egymást. Vessző. 6 hónapja járnak.
2013. jan. 12. 13:34
26/33 anonim válasza:
Ja, igazad lehet, én olvastam figyelmetlenül. Akkor a kérdés, hogy ha 3,5 éve járnak, mióta szexelnek - visszavonva. A többit változatlanul fenntartom.
2013. jan. 12. 18:19
27/33 anonim válasza:
24
Nem vettem beszólásnak :D Teljesen igazad volt :D
2013. jan. 13. 19:41
28/33 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy korai ilyen korban elkezdeni evvel tisztában vagyok!De attól nem érzem magam ribancnak!Nekem ő az első barátom és szerelmes vagyok belé. Szerintem néha-néha meglehetne engedni,de nem rendszeresen. Sajnos anyukám ezt nem így látja de mind1. Az sajnos igaz,hogy nem szeret ha tényleg ott fog hagyni ilyenért :(
2013. jan. 14. 14:49
29/33 anonim válasza:
Majd kíváncsi leszek hha lesz egy 15 éves lányod akit féltesz és próbálsz megóvni, akkor hogy fogsz te viselkedni. Gondolom arról meg nem is tudnak a szüleid h már nem vagy szűz. Mert kefélni gondolom már elég nagy vagy de elmondani a szüleidnek azt fosol. teljesen igazuk van h egy 15 éves kislányt nem hagynak együtt aludni egy pár hónap járás után az első pasival akibe húúúú de szerelmes.
2013. jan. 15. 09:54
30/33 A kérdező kommentje:
képzeld el,hogy tudja ! 1 hét után elmondtam anyukámnak, és általában ha néha iszok vagy bármi ..mindent elmondok neki! Úgyhogy nem kell így reagálni -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!