Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brigivagyok kérdése:

Normális, hogy ezt akarja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves vagyok és a barátom is.Nekem szüleim nem engedik meg,hogy együtt aludjunk mert szerintük korai,de már ismerjük egymást 3 éve és 6 hónapja járunk!A barátom többször mondta,hogy neki ez így nem jó ő nem vágyik ey ötéves kapcsolatra és egyhéten minimum egyszer aludjunk együtt.Prbóáltam elmagyarázni,neki,hogy nem engedik de csak mondta hogy mér nem mondom meg nekik a magamém stb.. és menjek csak úgy el otthonról.. meg volt már szó h ezért szakítana is sőt meg is tette de aztán kibékültünk.. mert elv szeret. De ez mindenapos veszekedés

Vélemény?

2013. jan. 11. 01:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a gyereket, egyre gázabb dolgok derülnek ki róla, ahogy több mindent elárulsz, hogy miket csinálj. Azt mondja, hogy szeret, de közben teljesen máshogy cselekszik.
2013. jan. 11. 02:38
 12/33 A kérdező kommentje:
Tudom,csak nagyon nehézz.. :( Nagyon szerelmes vagyok belé
2013. jan. 11. 02:41
 13/33 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy kéresztessen el a szüleidtől ottalvásra, ők biztos nagyobb hatással lesznek rá és megérti ez még a ti korotokban korai.

Egyébként ha annyira nagyon szeret, akkor nem szakítana olyan dolog miatt, amiről te nem tehetsz!

2013. jan. 11. 03:30
 14/33 anonim ***** válasza:

"meg előre megírja ha nem alszok ott összeveszik velem"

Egyre egyértelműbb, hogy semmibe vesz, és tényleg csak dugni akar. Szereted vagy sem, ő téged nem különösebben. Vonzónak talál, az nyilvánvaló, de nem szeret. Egy darabig még húzhatjátok ezt a hisztit, de sok értelme nincsen.

2013. jan. 11. 03:43
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, azt megnézném, ahogy a kis tejfelesszájú odaáll az Apád elé és kijelenti, hogy márpedig a lányod hetente egyszer nálam alszik! Annyira már nem lenne bátor a kisgyerek, téged könnyebb zsarolni meg vegzálni.
2013. jan. 11. 03:45
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Az normális lenne hogy arra vágyik hogy vele aludj. Nincs is jobb annál mint a kedvesünk karjaiban elaludni és reggel úgy ébredni h őt látjuk. DE ő nem ezért akar veled aludni hanem h le ne maradjon a haveroktól, akik sztem is csak kamuznak mert egy ilyen korú lányt, felelősségteljes szülők még próbálnak óvni és nem engednek csak úgy el.

A srác viselkedése borzasztóan gyerekes, hiszen az is. Nem éri meg h e miatt legyél rosszban a szüleiddel. Lehet h most szerelmesnek érzed magad, de találhatsz még ennél sokkal jobbat akit sokkal jobban is tudsz szeretni. Hiszen még olyan fiatal vagy. Ne vesztegesd az időd erre a kisgyerekre.

2013. jan. 11. 08:56
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem,vagy is úgy érzem,hogy szeret,csak az a baj,hogy nagyon önző és csak a saját érdekeit nézzi és az enyémet nem nagyon!Mindig mindenek úgy kell lennie,ahogy ő akarja ... Elég makacs ember!
2013. jan. 11. 15:30
 18/33 anonim ***** válasza:
Jobb ha tudod kedves kérdező hogy a szerelmes ember nem önző. Aki szerelmes annak mindennél fontosabb a párja. Még saját magánál is. Ennek fényében gondolkozz el kicsit ezen a kapcsolaton.
2013. jan. 11. 15:42
 19/33 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted nem szerelmes belém? Olyan mint,ha két arca lenne amúgy.. egyszer azt látom,hogy nagyon nagyon szeret és örökkre velem akar lenni! "Vagy is ezt is állítja" Többször is mondta és nem hiszem,hogy hazudott.. De valamikor elöjön az elvilelhetetlen énje..
2013. jan. 11. 15:50
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h azt mondja meg vonzódik is hozzád de annyira gyerek h azt még nem is tudja h mi a szerelem. Mert a szerelem és a vonzalom nem ugyan az. A szerelem nem önző, a szerelem türelmes és támogató. a szerelem nem csak testi vonzalom hanem érzelmek tömkelege. Két lélek összekapcsolódása.

Sztem csak tetszel neki külsőre és ugye lenni kell valakivel, mert a haveroknak is van nője és az milyen lenne már h neki nem.

2013. jan. 11. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!