Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt akarja?
Sziasztok! 15 éves vagyok és a barátom is.Nekem szüleim nem engedik meg,hogy együtt aludjunk mert szerintük korai,de már ismerjük egymást 3 éve és 6 hónapja járunk!A barátom többször mondta,hogy neki ez így nem jó ő nem vágyik ey ötéves kapcsolatra és egyhéten minimum egyszer aludjunk együtt.Prbóáltam elmagyarázni,neki,hogy nem engedik de csak mondta hogy mér nem mondom meg nekik a magamém stb.. és menjek csak úgy el otthonról.. meg volt már szó h ezért szakítana is sőt meg is tette de aztán kibékültünk.. mert elv szeret. De ez mindenapos veszekedés
Vélemény?
Mond meg neki, hogy kéresztessen el a szüleidtől ottalvásra, ők biztos nagyobb hatással lesznek rá és megérti ez még a ti korotokban korai.
Egyébként ha annyira nagyon szeret, akkor nem szakítana olyan dolog miatt, amiről te nem tehetsz!
"meg előre megírja ha nem alszok ott összeveszik velem"
Egyre egyértelműbb, hogy semmibe vesz, és tényleg csak dugni akar. Szereted vagy sem, ő téged nem különösebben. Vonzónak talál, az nyilvánvaló, de nem szeret. Egy darabig még húzhatjátok ezt a hisztit, de sok értelme nincsen.
Az normális lenne hogy arra vágyik hogy vele aludj. Nincs is jobb annál mint a kedvesünk karjaiban elaludni és reggel úgy ébredni h őt látjuk. DE ő nem ezért akar veled aludni hanem h le ne maradjon a haveroktól, akik sztem is csak kamuznak mert egy ilyen korú lányt, felelősségteljes szülők még próbálnak óvni és nem engednek csak úgy el.
A srác viselkedése borzasztóan gyerekes, hiszen az is. Nem éri meg h e miatt legyél rosszban a szüleiddel. Lehet h most szerelmesnek érzed magad, de találhatsz még ennél sokkal jobbat akit sokkal jobban is tudsz szeretni. Hiszen még olyan fiatal vagy. Ne vesztegesd az időd erre a kisgyerekre.
Lehet h azt mondja meg vonzódik is hozzád de annyira gyerek h azt még nem is tudja h mi a szerelem. Mert a szerelem és a vonzalom nem ugyan az. A szerelem nem önző, a szerelem türelmes és támogató. a szerelem nem csak testi vonzalom hanem érzelmek tömkelege. Két lélek összekapcsolódása.
Sztem csak tetszel neki külsőre és ugye lenni kell valakivel, mert a haveroknak is van nője és az milyen lenne már h neki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!