Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Tetszik neki LÁNY vagy akkor mért akarja dobni?

Figyelt kérdés
van egy lány az osztályunkbol meg egy fiu akik járnak de a fiu állandoan engem kérdzget a kettöjük ügyéröl, de az igazság az hogy irigylem a lányt mert nekem tetszik a fiu most akkor esetleg tetszek neki vagy nem tudom de ha nem akkor mért akarja dobni a lányt
2012. dec. 21. 14:41
 1/2 schocko ***** válasza:

Azt hiszem nem értjük pontosan mit akarsz, de ha igen, akkor sem hiszem, hogy miattad dobja a lányt.

(Az iskolában nem tanítják a vessző használatát?)

2012. dec. 21. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen... elképzelhető, hogy miattad dobja a lányt.

Egy pici logika :D

Szerinted miért beszél meg veled ilyeneket? Miért jelenti be NEKED előre, hogy dobni fogja?

16/L

2013. jan. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!