Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önzetlenség bűn?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy két hosszú kapcsolatomba is beletettem apait anyait, mindenem megosztottam, odaadó, törődő, előzékeny voltam; persze néha bunkó és disznó férfi is, de alapjába véve hűséges társ és mégis tönkrementek a kapcsolataim? Az első jobban kihűlt 5 év alatt, mint nagymama a kerti padon egy januári éjszakán. A másik tüzes kapcsolat volt a javából, de felelősségvállalás kölcsönösségének a hiányára ment rá, az amúgy fantasztikus sexel járó kapcsolat...

Igazából a kérdésem költői, tudom, h nem bűn, csak az a szomorú, h én sem tudok a mindennél többet nyújtani és ezek szerint ez is kevés. Miért az? Ennyire számító kapcsolatban voltam? (Egyik sem ilyennek indult) A legbosszantóbb, h az új jelöltek leolvassák a homlokomról a csalódást, és vagy belese mennek, vagy csak sajnálnak! Pedig nem arra vágyom! Normális kapcsolatra...

(Jó sok kérdés, gondolat így egyszerre. Igazából magamnak szolnak, amíg írtam legalább el is gondolkoztam ezeken, de kíváncsi vagyok a véleményekre is... :) )

2013. jan. 10. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17 leszek , de van neked egy tippem : Úgy viselkedj a másikkal , ahogy az veled . Ha ő elhidegül tőled vagy nem érdekled csinálhatsz bármit jobb nem lesz.
2013. jan. 10. 21:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Fain vagy 10es, de nem ilyen probléma sosem volt. Kihasználva sem érzem ám magam, mert minek? Szívesen adtam amikor tehettem. Csak sajnálom, h kevésnek bizonyultak az igyekezeteim. Egyébként mindkét esetben én vetettem véget ezeknek a kapcsolatoknak hosszas beszélgetések, próbálkozások után. Úgyhogy nem vagyok letörve, csak fingom sincs mit csinálhattam rosszul. Mert nálam a minden, az tényleg mindent jelentett!
2013. jan. 10. 22:04
 13/14 anonim válasza:
Olyan párt kell keresni, akivel szilárd alapra tudjátok helyezni a kapcsolatot (házasságot). Ez az alap nem lehet más, mint a keresztény hit. Különben az ember csak sötétben tapogatózik. Az ateisták pl. nem ismerik az önzetlenséget.
2013. jún. 4. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

"Fain vagy 10es, de nem ilyen probléma sosem volt. Kihasználva sem érzem ám magam, mert minek? Szívesen adtam amikor tehettem. Csak sajnálom, h kevésnek bizonyultak az igyekezeteim. Egyébként mindkét esetben én vetettem véget ezeknek a kapcsolatoknak hosszas beszélgetések, próbálkozások után. Úgyhogy nem vagyok letörve, csak fingom sincs mit csinálhattam rosszul. Mert nálam a minden, az tényleg mindent jelentett!"

10-es vagyok. Az én történetem viszont másképp alakult, mindkét esetben megaláztak/megcsaltak. Úgyhogy én azt hiszem, joggal érzem magam kihasználva.

2013. jún. 4. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!