Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a facebook nagy szerepet játszik a párkapcsolatokban. Mit gondoltok erről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Amióta megjelentek ezek a különféle közösségi oldalak(myvip,iwiw,facebook...) annyi döntésképtelen, önbizalomhiányos, szókincs nélküli, ellenkező nem tásrsaságában zavarban lévő embert látok. Szerintem ebben nagyrészt a megváltozott életmód játszik szerepet. Sokan csak virtuális életet "élnek". A valóságban meg vannak lőve.

Igaz nem tudom, hogy előtte, hogy viselkedtek az emberik, hisz én már egy ilyen világba csöppentem. De az a gyanúm, hogy kapcsolatokat kialakítani könnyebben tudtak az emberek.

18 F

2013. jan. 10. 15:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 10. 17:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg undorító a Facebook... Rengeteg nyáladzás, s.ggnyalás, idézetek, krónikus szeretethiányban szenvedők. Kezd unalmassá válni, hogy tilthatok le minden ilyen embert.

De leginkább az zavar, hogy kimegyünk az utcára, és mindenki telót elő, ez megy egész nap. És amikor a kocsmában vagyunk...(no comment) Nagyon megmérgezte a társaságot, egyszerűen utálom, hogy itt tartunk. De főleg az, amikor beszélek akárkivel, és előkapja egy gyors fél órára az okos-telefont hogy megnézze milyen Notifications-t kapott...

Többször hazamentem ez miatt, mert amíg régen a srácokkal hülyültünk és beszélgettünk a lépcsőn ülve, most többször inkább csak telózás, ezért haza is megyek gyakran... Ja és mellesleg én soha nem kapom elő a telefonom társaságba, csak ha hívok/hívnak, vagy az időt nézem meg.

17/F

2013. júl. 7. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!