Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a facebook nagy szerepet játszik a párkapcsolatokban. Mit gondoltok erről? Bővebben lent.
Amióta megjelentek ezek a különféle közösségi oldalak(myvip,iwiw,facebook...) annyi döntésképtelen, önbizalomhiányos, szókincs nélküli, ellenkező nem tásrsaságában zavarban lévő embert látok. Szerintem ebben nagyrészt a megváltozott életmód játszik szerepet. Sokan csak virtuális életet "élnek". A valóságban meg vannak lőve.
Igaz nem tudom, hogy előtte, hogy viselkedtek az emberik, hisz én már egy ilyen világba csöppentem. De az a gyanúm, hogy kapcsolatokat kialakítani könnyebben tudtak az emberek.
18 F
Én is hasonló véleményen vagyok veled kérdező. :S
Néha elgondolkozok mi lenne ezekkel az emberkékkel ezek nélkül..plusz idesorolnám az okostelefonokat meg minden ilyen új sz*rt...amik nélkül levegőt se tudnak venni...
19/L
Kitti, te vagy a hülye, látszik, hogy gondolkodsz...
kérdező, szerintem igazad van, a facebook a már meglévő kapcsolatokba is rendesen belezavar szerintem. pl: ha online vagy, de nem írsz rá a párodra, megsértődik, vagy ellenőrizgetik egymást, hogy ki mit csinál fent, vagy megsértődnek azon, hogy kik lájkolták a képedet... egy gyerekes hülyeség a facebook, nekem ezért nincs.
utolsó,gyerekes hülyeség a fészbok,neked ezért
nincs,de ha nincs honnan tudod hogy gyerekes
hülyeség?ere vagy büszke hogy nincs fészbokod?
ez ugyanugy hülyeség mint arra büszkének
lenni hogy szűzvagy
fent voltam, de letöröltem magam, mert nem akartam látni, ahogy ott a többség (akinek nem inge...) eszméletlen módon kiteregeti a magánéletét, és kb. bazári majomként mutogatja magát. úgyhogy sajnos ez nem jött be, mert én általában kipróbálom a dolgokat, mielőtt véleményt mondok róla.
meg szerintem az is szánalmas, hogy a gyerek beül órára, felnyitja a laptopot, azonnal elkezd facebookozni, és egész órán azt csinálja.
te hülye liba -.-
gyk-s luzer csaj
akkor menj innen és foglalkozz a barátnőddel..
jah hogy nincs :)
öh :D lúzer !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!