Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért tette ezt velünk?
Figyelt kérdés
Mi táv kapcsolatot tartottunk fent a kedvesemmel . Munkája miatt ritkán láttam . Mindig dolgozott ,de én vártam rá . Mert szeretem és majd egyszer velem akartam élni ennyi áldozatot megért meg persze nagyon szeretem ő volt a minden még most is az. Azt hittem szeret mert be akart mutatkozni a szüleimnek . December 24 be is mutattam ott is aludtunk , de már a szilvesztert nem akarta velem tölteni és december 30 lemondta este 11 kor smsben . Utána semmi választ nem kaptam semmire . Persze én szakítottam mert megalázott holott az ígérte ,hogy velem tölti . Megbocsájtottam volna ,ha valami magyarázatot ,de még azt sem . Annyiszor megígérte elvisz vacsorázni , karácsonyi vásárba, moziba ,de ezek közül soha nem teljesített semmit. Pedig soha nem azt mondtam ,hogy ezeket ő fizesse mondtam neki állhatjuk felesbe vagy én hívom meg .2013. jan. 10. 15:11
1/5 anonim 

válasza:

nem szeret..és szép csendben lábujjhegyen el akart iszkolni,és ezek szerint sikerült is. Am ritka pofátlan gyerek.Majdnem mint én.
2/5 anonim 

válasza:

Undorító gratula undorom az ilyen patkányoktól! Aki elég idős egy párkapcsolathoz és szexhez az legyen ahhoz is érett,hogy ha szakításra kerül a sor akkor is értelmesen tudjon viselkedni. Értsétek meg lehet fáj a másik félnek,de ígyisúgyis kiderül..és inkább legyete becsületesek minthogy szivassátok a másik embert!
3/5 A kérdező kommentje:
Ő akarta ezt a kapcsolatot . Én az elején féltem mert már elégszer égetem meg magam . Szeretem olyanokat akiket nem kellett volna. Meggyőzött ,hogy komolyak a szándékai becsületes és tisztességes. Beleszeretem . Nekem azt mondta a munkája miatt nem talált barátnőt . Én mondtam engem érdekel várok rá csak becsüljön és tiszteljen és szeressen engem.
2013. jan. 10. 17:03
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek lépjek túl felejtsem el... Szeretem őt még így soha nem szeretem senkit .
2013. jan. 10. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!