Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A régi kapcsolatunkban amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi kapcsolatunkban amit tettünk a sors vissza adja az új kapcsolatunkban? Van ebbe valami?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs.
2013. jan. 10. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
*facepalm*
2013. jan. 10. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs. Sosem tudhatod, melyik pofont miért kapod az élettől. Rá lehet bélyegezni egyik másikra, hogy ezt most xy-ért kaptam, mert úgy elbántam vele, de egyáltalán nem így van. A dolgok megtörténnek, ráadásul lehet, hogy amikor te úgy érzed, hogy rosszat teszel valakivel, az közvetve mégis egy jó cselekedet volt, mert pl. esélyt adtál neki arra, hogy jobbat találjon. Ez csak egy példa volt.
2013. jan. 10. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Én ahogy a volt párommal viselkedtem pasikkal beszélgettem flörtöltem az új párom így viselkedik velem. 3an. csináltak képet és a párom túl össze volt 1 csajjal bújva , megmutatta de nekem nagyon fájt megbánta csak nem érezte hogy olyan közel van ezt mondta, kolléga nőjével lelkizik és tel. Számot cseréltek úgy bukott le hogy a facebukjaba beléptem és elolvastam, így vallattam és azt mondta hogy csak annyi volt hogy beszélgettek, de félek hogy több volt ,nem akkar erről beszélni, én meg kikészültem idegileg. Azt mondja azért csinálta mert sok volt otthon a vita, de nem járt el nem maradt ki. Mit tegyek nagyon szeretem?
2013. jan. 10. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt inkább az ezotéria rovatban kellett volna feltenni.

Nem, nincs olyan, hogy majd a "sors" azt lesi, hogy mi mit csináltunk rosszul vagy jól, és azt majd valami isteni igazságszolgáltatásként megbosszúlja vagy megjutalmazza.

2013. jan. 10. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van ebben valami, azt kapod vissza, ahogy másokkal viselkedtél, csináltál, de sajnos szerintem a legtöbb ember a rosszat veszi csak észre. Nekem is volt hasonló, nem is egyszer. Persze lehet tök véletlen egybeesés az egész, ezt nem fogjuk soha megtudni.
2013. jan. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!