Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki túl kevés a szex, nekem túl kevés az érzelem. Már semmi nem a régi. Mi a megoldás?
Ezek után szereted?
Én dobnám ki a helyedben már rég.
kérdés az hogy itt miről szól a kapcsolat.
nekem nem szerelemnek tűnik, inkább két makacs óvódás bírkózásának ahol egyik sem enged az igazából.
mégis, inkább veled tudok azonosulni.
nem csak a férfiaknak kell a hódítás izgalma hanem a nőknek is.
próbáltad elcsábítani, TE rávenni hogy ugyan, ugorgyon má' be a combjaid közé?
csináltál őrült dolgokat, hogy gyertyák között, cukorkákkal a hasadon vártad hogy leeszegesse, vagy akármi?
ha igen és ő ezek ellenére képtelen fordítva hódítani, hagyd a csudába, akkor neked kreatívabb fazon kell.
ha viszont te sem tettél semmit a verekedésen kívűl...
nézd, hát két emberen áll a dolog. akkor tedd meg!
és ha úgy se változik, akkor lépj elfele
Mindek akarod "rendbe hozni"?
Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Édes drága jó istenem.. ezt soha nem fogom megérteni az emberekben. Féltek, hogy nem lesz kivel dugni? Mert komolyan mondom, így elolvasva azon kívül már tényleg semmi nincs köztetek. Hagyjátok egymást szabadnak. Inkább keress valakit aki boldoggá tesz, ő meg keressen valakit akit napi 5x magára húzhat. Ennyi. Nem kell erőltetni. Rajta kívül van még pár milliárd ember ezen a bolygón..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!