Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek egy kapcsolatban önmagában elég az, ha szeretnek titeket és törődnek veletek?

Figyelt kérdés
Persze a párotok legyen "férfi", de alapjában véve ha csóró, nincs normális munkája, se kocsija, se lakása, ez elrettent titeket a jövőre nézve?
2013. jan. 10. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, akkor arra próbálok törekedni, hogy együtt megoldjuk a helyzetet. De ha látom rajta, hogy még inkább lusta, vagy nem érdekli az egész, akkor az eléggé elrettent.
2013. jan. 10. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nincs motivációja a helyzete javulására, akkor igen, elrettent. mert én ezekre a dolgokra vágyom és arra törekszem, hogy megoldjam MAGAMNAK. tehát nem tőle várom el, hogy ezeket "alám tegye", de ha ő igen, akkor bukta a dolog.
2013. jan. 10. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem az a gond, ha nincs neki lakása meg autója, de persze ez azért kortól is függ. A párom 20 éves, én szintén. Egyikünk sem milliomos, nem is várnám el tőle, hogy szerezzen autót, hívjon meg bármire, vegyen nekem bármit. De ha azt látnám rajta, hogy nem ért semmihez, buta, nincsenek céljai, és előre láthatóan 40 évesen sem nem dolgozik majd és nem lesz semmije, akkor elrettentene. De motivált, tanul, tehetséges. Ezek többet érnek. Viszont nem ad sértődésre okot szerintem , ha egy nő hosszú távon nem marad olyan felnőtt 30-40-es pasival, aki a MINIMUMOT nem tudja megteremteni. Természetesen nem kell eltartani a nőt, de együtt, közös erővel, úgy, hogy mindkét fél ugyanannyi időt, energiát és pénzt fektet egy kapcsolatba- így van értelme hosszú távon, mivel családot így lehet alapítani.

20L

2013. jan. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!