Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgalmasabb feketével járni, mint fehérrel?
Figyelt kérdés
A barátnőm 4 hónap után dobott még decemberben egy fekete miatt. Most viszont térden állva könyörög, hogy ismét járjak vele, és legyen úgy, mint régen. De vajon mi történhetett vele, hogy ismét ennyire kellek neki?2013. jan. 9. 23:28
21/24 anonim válasza:
Vannak hófehér bőrű cigányok is. Észre se veszed, hogy cigány. Bizony már sok ilyen van.
22/24 anonim válasza:
Én még nem láttam hófehér bőrű cigányt.. pedig olyan környéken lakom ahol elég sok van.. a vonásaikat is felismerni. Valamint ha dühösek előjön belőlük.. elég rendesen..
23/24 anonim válasza:
És azért mert s te csajod hülye volt most minden lány izgalmasabbnak tartja feketével járni mert fehérrel, logokai itt is van nem mondom. A bnőd nem normális mert (ha leszámítjuk a tényt hogy feketével kezdett amit én mondjuk bottal se piszkálnék meg) felrúgott egy kapcsolatot az újdonság miatt, aztán rájött hogy az mégse jó te jobb voltál most meg teper.
24/24 anonim válasza:
Mert te csak azokat a cigányokat látod. Ahol dolgozom is van fehér bőrű csaj akiről megtudtam, hogy cigány. Mindenki mondja, hogy meg se látszik rajta. Ez csak egy amiről meséltem, de még tudok ilyenről. Van fehér bőrű cigány! Szóval pont abba estél bele, hogy látásra mondod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!