Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat tőlem a fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem a fiú? Járni vagy csak megd*gni?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szemezünk és mosolygunk egymásra. Ma mikor meglátott az egész kezdődött előröl.Aztán láttam,hogy a haverjaival dumál,és közben néztek. Következő szünetben odajött és leszólított és elbeszélgettünk. A nap végén mikor elköszönt egymástól,odahajolt hozzám és adtunk egymásnak három arcra puszit,majd megszólalt aranyos hangon " gyere ide tee " és megölelt.
2013. jan. 8. 00:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*elköszöntünk
2013. jan. 8. 00:36
 2/13 anonim ***** válasza:

mire jó a 3 puszi? sose értettem..

szerintem előbbi, de lehet utóbbi is.

2013. jan. 8. 00:37
 3/13 HalkHogen ***** válasza:
Hívd föl az EZO TV-t, ott majd megmondják. Én nem vagyok gondolatolvasó.
2013. jan. 8. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
ideális esetben mindkettőt :)
2013. jan. 8. 00:41
 5/13 anonim ***** válasza:

tedd a kezed a monitorra!!

szerintem nem csak megdgni akar.ha édes hangon mondta,hogy "gyere ide,tee!!",és megölelt.egyértelmű,hogy szeret(nem föltétlenül szerelmes),vagy akar járni.az ölelés a szeretet fejezi ki

2013. jan. 8. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Volt a borsban hogy 6 fiú volt.. 2 épp megerőszakolt egy csajt és 4 felvette és felrakta Facebookra.. biztos hogy akarod?
2013. jan. 8. 00:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
gyere ide tehh!! mi a tehenekre kiabáltunk így
2013. jan. 8. 00:44
 8/13 anonim válasza:
Folytassátok ezt a kapcsolatot így, majd komolyodni fog és ha meg nem akarsz vele lefeküdni megmondod neki, ha nem érti meg otthagyod.. Ha szeret nem csak szexre kellesz neki, és nem fogja erőltetni.
2013. jan. 8. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Gondolom 15 körül vagy. Az ilyen fiatal lányok hiszik azt hogy csak dugásra kellenek. De megnyugodhatsz, ha nem úgy viselkedsz, akkor nem arra fogsz neki kelleni.
2013. jan. 8. 00:52
 10/13 Komplikato ***** válasza:
Szerintem egy ilyen fázisban még ő maga sem tudja, még akkor sem ha volt már akár több kapcsolata. Még egy normális felnőtt viszonyban is van amikor hónapok után derül csak ki mit akarnak a szereplői egymástól.
2013. jan. 8. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!