Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem a fiú? Járni vagy csak megd*gni?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szemezünk és mosolygunk egymásra. Ma mikor meglátott az egész kezdődött előröl.Aztán láttam,hogy a haverjaival dumál,és közben néztek. Következő szünetben odajött és leszólított és elbeszélgettünk. A nap végén mikor elköszönt egymástól,odahajolt hozzám és adtunk egymásnak három arcra puszit,majd megszólalt aranyos hangon " gyere ide tee " és megölelt.2013. jan. 8. 00:36
1/13 A kérdező kommentje:
*elköszöntünk
2013. jan. 8. 00:36
2/13 anonim válasza:
mire jó a 3 puszi? sose értettem..
szerintem előbbi, de lehet utóbbi is.
3/13 HalkHogen válasza:
Hívd föl az EZO TV-t, ott majd megmondják. Én nem vagyok gondolatolvasó.
5/13 anonim válasza:
tedd a kezed a monitorra!!
szerintem nem csak megdgni akar.ha édes hangon mondta,hogy "gyere ide,tee!!",és megölelt.egyértelmű,hogy szeret(nem föltétlenül szerelmes),vagy akar járni.az ölelés a szeretet fejezi ki
6/13 anonim válasza:
Volt a borsban hogy 6 fiú volt.. 2 épp megerőszakolt egy csajt és 4 felvette és felrakta Facebookra.. biztos hogy akarod?
7/13 anonim válasza:
gyere ide tehh!! mi a tehenekre kiabáltunk így
8/13 anonim válasza:
Folytassátok ezt a kapcsolatot így, majd komolyodni fog és ha meg nem akarsz vele lefeküdni megmondod neki, ha nem érti meg otthagyod.. Ha szeret nem csak szexre kellesz neki, és nem fogja erőltetni.
9/13 anonim válasza:
Gondolom 15 körül vagy. Az ilyen fiatal lányok hiszik azt hogy csak dugásra kellenek. De megnyugodhatsz, ha nem úgy viselkedsz, akkor nem arra fogsz neki kelleni.
10/13 Komplikato válasza:
Szerintem egy ilyen fázisban még ő maga sem tudja, még akkor sem ha volt már akár több kapcsolata. Még egy normális felnőtt viszonyban is van amikor hónapok után derül csak ki mit akarnak a szereplői egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!