Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgalmasabb feketével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgalmasabb feketével járni, mint fehérrel?

Figyelt kérdés
A barátnőm 4 hónap után dobott még decemberben egy fekete miatt. Most viszont térden állva könyörög, hogy ismét járjak vele, és legyen úgy, mint régen. De vajon mi történhetett vele, hogy ismét ennyire kellek neki?

2013. jan. 9. 23:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az a lompos már bent volt;)
2013. jan. 9. 23:37
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Izgalmasabb? Ha izgalmat akarok, akkor elmegyek moziba és nézek egy thrillert. De járni valakivel spec nem azért szokás, mert az olyan izgalmas, hanem mert szerelmesek vagytok. A barátnőd még nem elég érett ahhoz, hogy bárkivel is járjon.
2013. jan. 9. 23:37
 13/24 Alexandra0908 ***** válasza:
nem az a lényeg,hogy "fekete" miatt dobott,hanem az,hogy kib*szott!!!ne legyél hülye.tök mindegy,hogy ki vagy mi miatt szakított,lényegen nem változtat.nem kellettél neki akkor és ha kibékülnél vele lehet megint lelépne vkivel,aki jobban érdekli...
2013. jan. 9. 23:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne könyörögjön vissza, ha elég érett....-.-"
2013. jan. 9. 23:38
 15/24 mantis religiosa ***** válasza:

Legyen tartásod és hagyd a fenébe! Pár hónap és megint így jársz.

Ha mégis visszafogadod, nagyon vigyázz vele az elején! Hiába a HIV-teszt, van egy féléves, ún. "ablak-periódus" csak ennyi idő eltelte után mondható ki valakiről. hogy nem pozitív!!!

2013. jan. 9. 23:39
 16/24 A kérdező kommentje:
Én ugyan bele nem raknám feketébe, de vajon mi vesz rá egy fehér nőt, hogy magába engedjen egy fekete botot?
2013. jan. 9. 23:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Nemtom, én a zöldekre bukok..
2013. jan. 9. 23:53
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos a nők betegesen vonzódnak a négerekhez, egyrészük a cigányokhoz és egyéb fajtákhoz. Nem tudom én sem megérteni mi vonzza más fajokhoz a nőket, én férfikén sosem nyúlnék fehér nőn kívül más lényhez. A fehér erő legyen velünk!!
2013. jan. 10. 14:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nőt..... soha nem járnék (ge)cigánnyal, sem feketével....
2013. jan. 10. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és én se feküdnék le soha senkivel akinek nem olyan hófehér a bőre mint nekem.. pedig nem vagyok rasszista.. Egyszerűen kizártnak tartom.
2013. jan. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!