Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám rávenni, hogy lépjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni, hogy lépjen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú..már kb 1 éve jóban vagyunk , és az utobbi 3 hónapban kiderült , hogy akar tőlem valamit.Kölcsönös ez az "érzés" , de nem mer lépni , mivel még nem volt barátnője.

3 óra múlva találkozunk , és szerintem ma sem fog lépni , úgyan úgy mint tegnap vagy tegnapelőtt , de én ebbe már beleuntam , mert jóformán "kivánom" őt. Hogy tudnám ma felhozni ezt a témát , hogy végre megbátródjon és lépjen ?

Arra is gondotlam , hogy csak simán oda megyek és megcsókolom , de félek , hogy "negativ visszajelzést" kapok(habár engem most már azsem érdekelne,de azért na..).

Hogyan tudnám rávenni , hogy merjen élőbe is ilyensmiről beszélgetni , nem csak skype-on?

2013. jan. 9. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
ugorj rá, aztán kiderül:DD
2013. jan. 9. 10:52
 2/5 Traune ***** válasza:
mosolyogj rá, nézz csábosan kedvesen, kihívóan. de esetleg még a csókot is bejátszhatod, ha tényleg akar valamit, úgyse lesz negatív vissza jelzés.
2013. jan. 9. 10:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez most lehet ciki lesz , de a csóktól azért félek , mert úgye még nem volt barátnője és nemtudom , hogy egyáltalán ő tud-e valamit evvel kapcsolatban , vagy hogyan fog reagálni...:/
2013. jan. 9. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak csókold meg egy alkalmasnak ítélt pillanatban,a többi majd jön magától.Én a mostani,kevésbé tapasztalt és félénk barátommal ezt tettem,és nem bántam meg.Hidd el,ha bejössz Neki,akkor egyenesen örülni fog annak,hogy kezdeményezel!
2013. jan. 9. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ájjon meg a menet, a kérdezö nem azt akarja hallani h másszon e rá v hasonlo. Szerintem küldj apro jeleket neki :) mármint szelid mosoly, meg aztán ne kerüld a szemkontaktust sem, esetleg kellö idöben ráléphetsz a lábáram szolhatsz egy barátnödnek hogy amikro mellete mész el vagy forditva van ez lökjön picitt rá. Ezután meg keres egy olyan alkalmat amikor kettesben lehettek, pl buszmegállo, vagy tudomisén... Ráirhatsz fészen avgy akárhol egy olyan kérdéssel ami foglalkoztatja öt :)) még akkor is ha téged semennyire sem érdekel... Ezek mind beválnak ha tudod öket kellöen haszálni :)
2013. ápr. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!