Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet rávenni egy pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet rávenni egy pasit, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Fél-1 éve "ismerem", vagyis csak látjuk egymást a boltban ahol dolgozik. Szinte még sose beszéltünk - csak egyszer megkérdeztem valamit, hogy hol találom - de mindig úgy bámul én meg egy idő után már visszabámultam:) Szóval a nehezítés az, hogy én legtöbbször a kislányommal megyek oda, régebben a expárommal is,de már egy ideje vele nem. Lehet, hogy amiatt nem kezdeményez, mert gyerekkel vagyok? Mi tegyek? Tudom, hogy lesz közünk egymáshoz, ezeket megérzem előre, és akarom is. De azért lerohanni se szeretném, főleg, hogy fiatalabb nálam.

Köszi tippeket!

2013. jan. 3. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha fiatalabb nálad és gyermektlen szerintem jobb,ha úgy állsz hozzá,hogy nagy az esély,hogy csak tetszel neki és valami könnyűt akar.
2013. jan. 3. 20:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóra gondolok, egy kis izgalomra, egyenlőre semmi komoly. De mégis hogy juthatnánk előrébb? Mikor látjuk egymást ő dolgozik. Van, hogy egyedül megyek a boltba,de mégis mit mondhatnék, hogy ne tűnjek ribinek? Mert azért nem vagyok az, mert valaki megtetszett:)
2013. jan. 3. 20:37
 3/12 Hole Hunter ***** válasza:
Rávenni neveléssel (ez az apja dolga lett volna). Mivel nem vagy már tini rá tudsz segíteni a dologra. Írd fel a számodat vmire és add oda neki! Ha erre sem lép semmit, inkább hagyd!
2013. jan. 3. 20:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vagyok öreg(26), de mondjuk tini se, ez igaz. De még sose kezdeményeztem. Ő meg fiatal, de attól még bejön.

És az nem ciki? Majd néz, hogy mi ez?Sose csináltam még ilyet...Egy buliban még oké kezdeményezni, de ez elég faramuci helyzet.:)

2013. jan. 3. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
nincs fent a facebookon?
2013. jan. 3. 20:49
 6/12 A kérdező kommentje:
de gondolom igen, csak nem tudom a nevét. Bár egyszer már lelestem,de a vezetékneve nincs odaírva.:S
2013. jan. 3. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
És valamelyik ismerősöd nem ismeri?Vagy,ha ismered egy ismerősét esetleg akkor keresd meg annak az ismerőseinél
2013. jan. 3. 21:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerem senkijét, csak a boltban dolgozik, egy héten többször is látom, már lassan egy éve. De nincsenek kiírva a dolgozok nevei:S valahogy ki kell derítenem pedig a nevét,az sokkal kevésbé lenne ciki ha face-en keresném:)
2013. jan. 3. 21:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Akkor a cetlis "számcsúsztatás" a legjobb tipp?

És ha sikerül kiderítenem a facebookját, mit írjak?

2013. jan. 3. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:
18%
Egy lány nem kezdeményez, csak ha r.banc! Szegény még biztos kisfiú és mindenen parázik. Azon is hogy van egy kölyköd, és ha odakerülne a sor nem merné beléd dugni a farkát, mert ő is úgy jár mint az exed, összehozol neki is egy porontyot! Te felelőtlen liba!
2013. jan. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!