Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rávenni egy pasit, hogy kezdeményezzen?
Figyelt kérdés
Fél-1 éve "ismerem", vagyis csak látjuk egymást a boltban ahol dolgozik. Szinte még sose beszéltünk - csak egyszer megkérdeztem valamit, hogy hol találom - de mindig úgy bámul én meg egy idő után már visszabámultam:) Szóval a nehezítés az, hogy én legtöbbször a kislányommal megyek oda, régebben a expárommal is,de már egy ideje vele nem. Lehet, hogy amiatt nem kezdeményez, mert gyerekkel vagyok? Mi tegyek? Tudom, hogy lesz közünk egymáshoz, ezeket megérzem előre, és akarom is. De azért lerohanni se szeretném, főleg, hogy fiatalabb nálam.
Köszi tippeket!
2013. jan. 3. 20:31
11/12 Hole Hunter válasza:
Nőnek érzed magad...nem? Hát csinálj úgy, mint egy nő!
Ne szerencsétlenkedj már! :D
12/12 A kérdező kommentje:
Jól van na!De egy nő is parázhat,nem? Még sose kezdtem ki pasival ilyen nyíltan, erről van szó.
2013. jan. 4. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!