Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnám rávenni a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a bizonyos lányt, hogy kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóban vagyunk, és szerintem már több van kettőnk között mint szimpla barátság, de ezt nem tudom eldönteni és félek , hogy ha kitálalok neki akkor mindent elrontok . Nem tudom , hogy hogy vegyem rá h elmondja az érzéseit.
2009. febr. 17. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rávenni sehogy.A legtöbb lány nem szeret kezdeméynezni(tisztelet a kivételnekÖ.KEzdeményezz Te!A csajoknak nem jönnek be a gyáva csávók.
2009. febr. 17. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne ronts ajtóstul a házba. :) Nem kell rögtön az érzelmek kitálalásával kezdeni. Indíts egy gyengéd érintéssel, megfogod a kezét stb. Ha ezek ellen nem tiltakozik, akkor már megpróbálhatod megpuszilni, szájon csókolni, simogatni stb. A vallomás ráér. :)
2009. febr. 17. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ravenni nem kell.ha tobb van kozttek mint baratsag akkor kezdemenyezhetsz,eloszor csak finoman majd ha latod hogy o is akarja sinen vagy.sok szerencset!
2009. febr. 17. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem hívd el vhova, ahova sűrűn szoktatok menni, vagy már többször voltatok együtt, akár baráti társasággal, akár más okból. Hívd el egy ilyen helyre, de mondd neki, h "de ez most más", vagy hozd tudtára, h nem csak szimpla haverkodásból hívtad el, hanem vmi másért. Aztán meg vagy kapcsol, vagy nem. Ha nem, akkor valószínű, h nem érez többet irántad. (23/L)
2009. febr. 17. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a második válaszoló válaszára írnám, hogy felém sok ilyen kezdeményezés jön egy sráctől, és nagoyn jólesik mégis elutasítom, mert félek hogy azt hiszi beleszerettem lehet hogy így is van, nem tudom miért vagyok elutasító amikor úgy vágyom rá hogy ilyeneket csináljon...Szóval csak annyi hogy az elutasítás még nem 100%-os nem!
2009. dec. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!