Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki bámul. Arra várok hogy lépjen valamit mert tök bejön lépjek én? Vagy várjam meg míg elhív randira?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 22:34
1/3 A kérdező kommentje:
vagy szerintetem még bárok 12 éves vok,de istenem idegesít a bámulása
2012. dec. 19. 22:39
2/3 A kérdező kommentje:
várokat akartam írni:-)
2012. dec. 19. 22:39
3/3 anonim válasza:
Nem gáz megtenni az első lépést. Ha csak bámul menjél oda hozzá, és beszélgess vele általános dolgokról. Aztán majd úgyis kialakul a dolog. Ha eddig nem ment oda, nem tuti hogy holnap oda fog. Lépj, és kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!