Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit? (lent kifejtve)

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lány barátom (azért nem mondom, hogy barátnőm, mert az nem azt jelenti, amiről én beszélek), msnen szoktunk beszélgetni, eljárogatunk moziba, ilyesmi, nekem ő tetszik, én nem tudom, hogy én tetszem-e neki, vagy sem. (Nem merem tőle megkérdezni, vagy akár beszélni róla, mert volt már 1-2 pofára esésem...) Eddig nem volt semmi mélyebb téma, vagy bármi, ami emocionális töltettel bírt volna, csak teljesen szimpla témák voltak (suli, tanárok, haverok, ilyesmi). Ma előállt azzal (MSNen), hogy mi volna, ha valami mélyebb témát is szóba ejtenénk. Aztán megkérdezte, hogy voltam-e már szerelmes, meg hasonló jellegű kérdéseket tett fel, aztán mennem kellett, úgyhogy elköszöntem. Megegyeztünk abban, hogy legközelebb folytatjuk. Azóta nem beszéltünk. (Mint mondtam, ez ma volt, pár órája). Jelent ez valamit, hogy felhozta ezt a témát, vagy mintha az időjárásról kérdezett volna? (13/F)
2009. aug. 27. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
világos,jobban meg akar ismerni. sztem nem esélytelen főleg hogy ahogy írsz nem olyan kisfiús szal korral sincs baj... 16l
2009. aug. 27. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ, remélem, úgy van, ahogy mondod. :)
2009. aug. 27. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mintha magamat látnám... Szerintem is van esélyed! Ha egy lány csak úgy elkezdi súrolni ezt a témát, akkor az érdekli, hogy van e barátnőd :) Legalábbis szerintem!

(13/F)

2009. aug. 27. 22:39
 4/7 anonim válasza:
Szerintem se vetné fel egy lány csak ugy egy ilyen témát, mert mindenféleképpen arra számitanak majd az ilyesféle megnyilvánulásukkal hogy felkelti mjd a fiu érdeklődését, szoval egyet értrek a fentiek véleményével, és javaslom hogy keress romantikus témákat/idötöltést:D
2009. aug. 28. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hmm. Én momentán egy idő után unom mindíg ua a témát feszegetni, pl barátok, suli, ilyesmi, és elkezdek mindenkivel mélyebb dolgokról fecserészni, minden hátsó szándék nélkül.

Lehet már ő is itt tart, mert máshogy nem tudna megismerni, de az is lehet, hogy tetszel neki.

20/L

2009. aug. 29. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy csak barátkozni akar veled. És jól írta az előző, lehet, hogy csak unja az átlag témákat. De tényleg lehet, hogy akar valamit, ezt így nehéz megmondani.

22/L

2009. aug. 29. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sunázni akar..xD
2009. aug. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!