Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chippendale show miatt szakítás?
Barátnőm a barátnőivel részt vett egy ilyen shown, és a táncos gyökér a barátnőmet hívta fel a színpadra. Kiderült, hogy volt egy kis tapi, meg a szokásos dolgok ilyenkor. Engem ez rettentően zavar, a szakításon gondolkozom. nem volt kötelező felmenni neki a színpadra.
És nem, fordított helyzetben én nem mentem volna fel a színpadra tapizni a táncoslányt.
Ti mit tennétek?
Mit értesz az alatt, hogy 'szokásos dolgok ilyenkor'? Milyenkor? Chippendale show utáni szex, vagy mi? Ő mondta, vagy honnan tudod?
Nem értelek, gondolom tudsz önnállóan is gondolkozni, és vannak érzéseid!?!?! Most az alapján döntesz, amit itt írnak?
Ja, és én is mindig azt mndtam, amit te, hogy sose mennék fel, és nem tapiznék. Hülyeség!!! Megtettem, videó is van róla.
Arról nem én tehetek, hogy gyenge jellem vagy.
Tapizás volt oda-vissza, meg törölköző alá benyomta a fejét, ilyenek. Konkrét dolog nem történt, még csak az kéne. Nekem ez is épp elég. Én csak véleményekre vagyok kíváncsi, nyilván megvan a magam kis véleménye, nem a ti válaszaitok alapján döntök.
Megbízható forrásból tudom, legyen ennyi elég.
Elengedted a showra???????? Ha igen sejthetted, hogy ez lesz, nem ?!
Oké tegyük fel, hogy te nem tennél ilyet (...), mert te mintaférfi vagy. Te sosem botolhatsz meg? Dehogynem. (á, te nem fogsz, tuti)
Azt írtad, hogy szokásos, de akkor miért zavar? Oké értem én, a mintaférfit becsapta a rossz,csúnya,gonosz csaj, aki szórakozott a barátaival.
A helyett, hogy megbeszélnéd vele, ilyen kérdéseket írsz ki. Hát gratulálok.
Szerintem szakítsatok (jobb lesz mindkettőtöknek!) !!
Fogd már fel, hogy igen, vannak mintaférfiak is.
Mi az hogy elengedtem? Megbízok benne. A szokásost meg nyilván úgy értem, hogy amik mennek ilyenkor, mikor felhívnak vkit a színpadra.
Ne hari, a chippendale show egy nyilvános műsor.
Egy pasi mellkasát megfogni azért teljesen más szitu, mind egy nő melleit.
Ez nem megcsalás, felesleges emiatt szakítanod, ha egyébként nincs semmi ilyen jellegű problémátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!