Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem kiszerettem a barátomból, mit tegyek?
Lassan két éve, hogy együtt vagyok a barátommal.Az elején minden jól ment.Aztán egy nyáron elég sokszor megbántottam, mert eléggé szabad szellemű vagyok, nem szeretem ha nagyon "magukhoz láncolnak" az emberek.
Mikor rájöttem , hogy rosszul tettem, akkor iszonyú bűntudatot éreztem, ami azóta is tart.
Azóta úgymond rendbe jöttel a dolgok, de valahogy nem passzolunk.Sokszor veszekszünk,vitatkozunk, kissé unalmasak az együtt töltött idők.Azt sem tudja elviselni ha hetente 1x elmegyek bulizni, mert akkor azt mondja jobban szeretem a bulit mint őt(ő utálja az ilyen bulikat, rendezvényeket), pedig nem így van csak néha szeretnék kikapcsolódni.Csak ő ezt nem érti meg.De ezeknek ellenére tudom, hogy szeret mindig ott van velem amikor valami bajom van, vigasztal és segít nekem és pont ez a dolog ami visszatart attól, hogy szakítsak vele.
Ezekről az érzéseimről ő nem tud,nem tudom elmondani neki, ahogy azt sem, hogy már nem szeretem.(Akár hányszor azt mondja szeret én visszamondom, tudom hogy nem helyes, de nem akarom megbántani).Azt hiszem már csak a megszokás köt oda hozzá, meg az hogy ő mindent tud rólam így mindig tud nekem segíteni.
Tudom mit kellene tennem, vagyis azt hiszem, de nem vagyok benne biztos és abban sem , hogy képes vagyok-e rá.
Mit tehetnék? :(
17/L a barátom meg 18
nincs mit tenni..
és ne félj a változásoktól.jobb lesz külön,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!