Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik több időt hagynak az ismerkedésre?
Ezt neked kell tartanod! Ha tudod!
Ha váratod őket és mondjuk 2-3 hét után otthagynak akkor nem érdekelted őket igazán ennyi.
11.válaszolónak:
Igen, általában ez szokott lenni, csak ilyenkor mindig megkapom, hogy szemét vagyok és csak szívatom őket és egyáltalán nem kitartó senki. De lehet csak nekem van rossz tapasztalatom.
Valaki kérdezte: 27 éves vagyok
Igen, ennyi idősen már azért lehet, hogy vágyik az ember egy komolyabb kapcsolatra. Szerintem jól csinálod. Csak ne add fel! ;)
Majd egyszer egy ilyen lányt szeretnék.. akiért így meg kell küzdeni.
Akkor pedig annyi az egész h csak szexre kellesz nekik ennyi. De ha nem ismerkedsz abbahagyod akkro sosem találsz senkit.
Ez benne van a pakliban.
Van aki az 50. ismerkedésnél az 50. pasinál vagy lánynál találja meg azt akivel együtt marad.
De azért 1 hónapnál ne húzd tovább.
Ez nem rajtuk múlik. Én sosem vártam 1 hónapig. Úgy gondoltam, hogy ha tovább húzza, akkor csak szórakozik vele, hiszen ha kívánna, akkor már ágya bújtunk volna.
Viszont pár éve találkoztam egy nővel, aki tényleg nem tudott dönteni. Fél év után adta be a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!