Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, akik több időt hagynak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Olyanok, akik először meg akarják ismerni a másikat, összebarátkozni vele, hagynak időt a dolgok kialakulására és nem egyből leteperik a lányt? Úgy vettem észre, hogy manapság az jellemző, hogy már 2 beszélgetés után megkérdezik járunk e és egyből többet akarnak. Engem ez zavar, mert én először meg akarom ismerni a másikat és amúgy is elég félénk típus vagyok, nehezen bontakozok ki. Van még aki így gondolkozik rajtam kívül?
2013. jan. 8. 15:36
1 2
 11/17 ASOT ***** válasza:

Ezt neked kell tartanod! Ha tudod!

Ha váratod őket és mondjuk 2-3 hét után otthagynak akkor nem érdekelted őket igazán ennyi.

2013. jan. 8. 15:55
 12/17 A kérdező kommentje:

11.válaszolónak:

Igen, általában ez szokott lenni, csak ilyenkor mindig megkapom, hogy szemét vagyok és csak szívatom őket és egyáltalán nem kitartó senki. De lehet csak nekem van rossz tapasztalatom.

Valaki kérdezte: 27 éves vagyok

2013. jan. 8. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, ennyi idősen már azért lehet, hogy vágyik az ember egy komolyabb kapcsolatra. Szerintem jól csinálod. Csak ne add fel! ;)

Majd egyszer egy ilyen lányt szeretnék.. akiért így meg kell küzdeni.

2013. jan. 8. 16:02
 14/17 ASOT ***** válasza:

Akkor pedig annyi az egész h csak szexre kellesz nekik ennyi. De ha nem ismerkedsz abbahagyod akkro sosem találsz senkit.

Ez benne van a pakliban.

Van aki az 50. ismerkedésnél az 50. pasinál vagy lánynál találja meg azt akivel együtt marad.

De azért 1 hónapnál ne húzd tovább.

2013. jan. 8. 16:07
 15/17 anonim válasza:
Én 2 hónapot vártam mire barátnőmmel szeretkeztünk!
2013. jan. 8. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez nem rajtuk múlik. Én sosem vártam 1 hónapig. Úgy gondoltam, hogy ha tovább húzza, akkor csak szórakozik vele, hiszen ha kívánna, akkor már ágya bújtunk volna.

Viszont pár éve találkoztam egy nővel, aki tényleg nem tudott dönteni. Fél év után adta be a derekát.

2013. jan. 8. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak :)
2013. jan. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!