Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik több időt hagynak az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Olyanok, akik először meg akarják ismerni a másikat, összebarátkozni vele, hagynak időt a dolgok kialakulására és nem egyből leteperik a lányt? Úgy vettem észre, hogy manapság az jellemző, hogy már 2 beszélgetés után megkérdezik járunk e és egyből többet akarnak. Engem ez zavar, mert én először meg akarom ismerni a másikat és amúgy is elég félénk típus vagyok, nehezen bontakozok ki. Van még aki így gondolkozik rajtam kívül?2013. jan. 8. 15:36
1/17 anonim válasza:
Igen, akadnak ilyenek. Én is ilyen VOLTAM. De én alkalmazkodtam a női igényekhez, azaz az azonnali leteperéshez, ahogy te fogalmaztál... :)
25F
2/17 anonim válasza:
Biztos vannak, de azért ez a korral is változik. Én pl minél előbb megpróbálom megdugni azt akit megismerek, aztán ha nem hagyja, akkor lesz érdekes. Vagy megdugok mást, vagy elkezdek komolyabban nyomulni és komolyanvenni a lányt. Megkérdezik járunk-e? Hát mondjuk már nem óvodás vagyok :DD
3/17 anonim válasza:
Kérdező, ugyanígy vagyok én is. Ők gyorsak,nekem meg nem megy így..
4/17 anonim válasza:
hát én azért szeretem megismerni, sokat beszélgetni...mértékkel közelíteni...nem kapkodok el semmit...mondjuk semmilyen téren sem
5/17 A kérdező kommentje:
Hidd el, én sem vagyok óvodás, sem nagyon fiatal, de még az idősebb fiúkra is ez jellemző. Vagy az, hogy mindent siettetnek. Nem találkoztam még kivétellel.
2013. jan. 8. 15:42
6/17 anonim válasza:
Akadnak, akik nem ajtóstól rontanak a házba, de nem sok.
7/17 anonim válasza:
Ugyanez van velem is,kedves kérdező..:)
8/17 anonim válasza:
Én viszont nem szoktam elsietni a dolgokat. :) 43/F
9/17 anonim válasza:
Vannak! az én párom is ilyen ..a 5. randiig csók se volt csak a kezemet fogta meg.Sokat beszélgettünk megismertük egymást előtte ,személyesen is meg msnen is.
De ez ritka mint a fehér holló, örülök is magamnak mint majom a farkának :)
27/N
10/17 anonim válasza:
Én ilyen vagyok (22/F). Igazából szívesen ismerkedek lányokkal, mert olyan különleges a gondolkodásuk :) De az a helyzet, hogy jelen pillanatban nem állok készen egy komolyabb kapcsolatra, komolytalant meg nem akarok. Szóval lehet hogy emiatt van, nem tudom igazából de van 1-2 lány akivel egész jól elbeszélgetünk. Persze ehhez kell közös téma és érdeklődés a másik iránt. Szerintem a legtöbb embernek nincs ehhez türelme. Megkérdezhetem hány éves vagy? A női oldalon is viszonylag ritka ám ez a fajta gondolkodás.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!