Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vagy miből vetted észre hogy megcsaltak? Hogy csalt meg? Megbocsájtottátok?

Figyelt kérdés
Mióta voltatok együtt?
2013. jan. 8. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
furcsán viselkedett, nem nézett a szemembe, össze vissza beszélt, nem volt képes egyértelmű válaszokat adni.
2013. jan. 8. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szóltak,de míg mellettem csaja volt akkor láttam igazán,felszabadúltnak,boldognak.Egésznap mosolygott,volt hogy fõzött,semmi károm nem származott a dologból.Megbocsájtottam,de a házasság ráment,mai napig szereti a csajt.
2013. jan. 8. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
buliban volt, és totál részeg volt, a csaj pedig rámászott. csak smároltak, bár a csaj többet is akart volna. onnan sejtettem, hogy mikor hazajött, akkor nem simán lefeküdt aludni, hanem össze-vissza beszélt, h kitart mellettem, és milyen hűséges stb. gyanút fogtam, másnap kifaggattam, és persze megtört, és bevallotta. megbocsátottam, de nem felejtek. mai napig nem bízom benne, pedig 2 éve történt.
2013. jan. 8. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

hülye vagy

1. részeg volt

2. csak csók volt

3. a csaj többet is akart,de ő még részegen is ellen tudott állni

4. beismerte

inkább örülnél,ez mind azt bizonyítja,hogy maximálisan megbízható benne

2013. jan. 8. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, az lemaradt, hogy a kapcsolatnak vége lett, bár megbocsájtottam végül.
2013. jan. 8. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt, ki kért meg, h ítélkezz? amíg nem vagy benne egy szituban, addig nem tudhatsz te semmit. másrészt, nem tudhatom, hogy volt -e több csóknál, hiszen nem voltam ott, ergo hazudhatott nekem erről. harmadrészt, nem tudom pozitívumnak felfogni, hogy megcsalt.

de mondom, a lényeg, ne ítélkezz mások felett. látatlanban pláne ne.

2013. jan. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!