Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lephetném meg a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lephetném meg a barátomat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Holnap este megyek a barátomhoz, és arra gondoltam meglepem! Szeretném a bejárati ajtótól egész az ágyig vagy a kádig eljuttatni, ruhadarabokkal, kis cédulákkal! Ott pedig gyertyafényben, pezsgővel várnám! Csak itt az a gond, hogy hogyan csináljam, meg úgy, hogy ne lássa? Egyedül lakik ezért senki sem zavarhat! Mi lenne, ha addig elküldeném valamiért a boltba? Vagy hogy csinálhatnám?

Várom az ötleteket! Nemet és kort is írjatok, légyszi!

2009. aug. 27. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A bolt jó ötlet. Mondjuk mond neki h hozzon epret és pezsgőt:P
2009. aug. 27. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha dolgozik tudod mikorra szokott hazaérni akkor mielőtt hazaér elő készűlsz még az ajtót is hagyd nyitva kicsit aztán pucéran be az ágyba oldsd le a villanyt aztán várd a meglepetés pillanatát!"Főleg meg ha nem a barátod hanem valamelyik szomszéd akar kérni valamit oszt bemegy rád a szobába ahol tök meztelenűl várod a barátod!

NNNNaa!az lesz még csak meglepetés!!!!!!!!!!

Főleg a barátodnak ha rátok nyit

2009. aug. 31. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
csukd ki, aztán ha kész vagy engedd be :)
2009. aug. 31. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem a barátnőm lepett meg azzal, hogy csukott szemmel bevezetett a fürdőszobába, és körbe volt gyertyázva a kád. Na ott kajakra meglepődtem, de pozitív értelemben!
2009. szept. 1. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!