Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg a barátomat? Többi lent.
Ritkán tudunk talizni, vagy legalábbis nem olyan sűrűn mint szeretnénk...:S
hétvégén együtt voltunk a balcsin és olyan édes és romantikus volt...meg is lepődtem rajt:$ A lényeg h egy gyönyörű pillanatot akart szerezni nekem, de én nagyon elrontottam:S
szerintetek h tudnám kiengesztelni? tudom h azt a pillanatot nem tudom visszahozni, de mégis...
Írjatok ötleteket...előre is köszönöm!!
köszi:)
még vmi hasonló kiengesztelős ötlet?
tudatni akarom h nagyon szeretem:$
bármilyen ötlet jól jönne...gondolok itt akár a szexuális dolgokra is:) persze nem ezek vannak előnyben...
én 18, ő 20 éves
Én egyszer azt csináltam, hogy mikor ott aludtam náluk, este mondtam neki, hogy most egyedül menjen pancsizni, mert nekem nincs kedvem. Mire visszajött a fürdőszobából én telepakoltam a szobáját illatos gyertyával, bekészítettem 1 pezsgőt és 1 masszázsolajat. Felvettem egy szexi fehérneműt, persze köntös volt rajtam. Teljesen meglepődött, nagyon tetszett neki. Pezsgőztünk, megmasszíroztam, utána egy erotikus kis tánc. Vad éjszakánk volt:P
19/L
köszi mindenkinek:)
utolsó... az gondolom:P
köszi:) lehet h bevetek én is ilyesmit
még ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!