Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki 17 évesen ekkora szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Nekem semmilyen fiúval semmi nem sikerül. Akinél bepróbálkozok, az vagy egyértelműen megmondja, hogy baja van velem. Valaki meg, hát lehetünk barátok. Miért nem bírok ezen túllépni???
L
2013. jan. 7. 22:37
21/22 anonim válasza:
te szegény, nah hol laksz? xd
f19
22/22 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm hogy szeretsz:)) Biztosan valami elvetemült helyen.. ha így jártam:((
amugy nem páwáknál próbálkozom, csak átlagos személyeknél, nekik is kevés vagyok:S
2013. jan. 8. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!