Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet valaki 17 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki 17 évesen ekkora szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nekem semmilyen fiúval semmi nem sikerül. Akinél bepróbálkozok, az vagy egyértelműen megmondja, hogy baja van velem. Valaki meg, hát lehetünk barátok. Miért nem bírok ezen túllépni???

L

2013. jan. 7. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mert te egy olyan lány vagy, akinek - jogosan - vannak bizonyos elvárásai a szerelemben. Vannak a másikkal szemben igényeid, és nem egy tiniribi vagy, akinek mindegy, hogy milyen a pasi, csak tegye be neki a lompost.

Meg hát... sajnos ez oda-vissza igaz: aki normális, az mindig csak barátnak kell. Nagyon kevés olyan pasi/csaj van, aki el tudna fogadni barátnőjének/pasijának elyasvalakit, aki rendes, megértő, önzetlen, odaadó és figyelmes. Az mese, hogy mindenki ilyet akar.. igen, szavakban igen, de mégis azokra bukik, akik bunkók, figyelmetlenek és önzők.

2013. jan. 7. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Sokan vannak még úgy, mint te, köztük én is. Engem sem akar megtalálni a szerelem.

18/F

13/22 A kérdező kommentje:
és ha ennyit nem lépnék, még a kis semmiségek se sikerülnének. a kis semmikért is hónapokat kell harcolnom, csak hogy pl. 2 szót válthassak vele.
 14/22 anonim ***** válasza:
"indok mindig van" -- mondasz párat?
2013. jan. 7. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem csúnya a kérdező.
2013. jan. 7. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, mi az hogy csúnya? Tanuljátok már meg végre, hogy a csúnya/ szép mind mind relatív fogalom! Én például nagyon csúnya vagyok, de tényleg, más is mondta már, tehát nem én találom ki, mégis a barátom bizonygatta, hogy márpedig mennyire szép vagyok. kinek ez tetszik, kinek az...
2013. jan. 7. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Amennyiben a magas,jóképű,izmos,menő páwasrácoknál próbálkozol akkor mit csodálkozol?

Ha nem,akkor fura.

2013. jan. 7. 22:57
 18/22 A kérdező kommentje:

tőlem csúnyábbaknak is sikerült mostanság. csak én maradok egyedül mindig. nem fognám egyből a külsőmre. nem tökéletes, de nem is húzok zacskót a fejemre...

11-es. ez kedves volt:))

2013. jan. 7. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van nálam is csak minden szereplő fordított:D

17/F

2013. jan. 7. 23:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Majd én szeretlek, rendben? :)
2013. jan. 7. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!