Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe legyen párkapcsolatom ha nem akarok gyereket? 35 ffi
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 22:16
41/51 A kérdező kommentje:
Körülöttem nincsenek ilyen nők...
2013. jan. 24. 17:18
42/51 anonim válasza:
Ő magával cseszett ki.
Nézz egy másikat. Azért csak van olyan, akinek még nincs gyereke. :)
44/51 A kérdező kommentje:
Veszprém megye. Komolyan gyakorlatilag 18 és 42 között kerestem, de persze én sem jövök be mindenkinek.
2013. jan. 24. 17:29
45/51 anonim válasza:
De mi a gond veled? Vagy mi a bajuk veled?
46/51 A kérdező kommentje:
Albérletben lakom és nincs autó. Átlagos fej és test. Nem nyüzsgök. De a legnagyobb akadály mindig a családalapítás kérdése. Jönnek az akkor minek élsz kérdések...
2013. jan. 24. 17:34
47/51 anonim válasza:
?????
Ezt kérdezik????
Remélem elküldöd a büdös p*csába ezeket.
Egyébként meg úgyis csak a pénzed kéne nekik.
Hagyd a netet a fenébe. Menj szórakozni.
48/51 A kérdező kommentje:
Nekem a film a mozi a túra és a bicikli a szórakozás.
2013. jan. 24. 17:39
49/51 anonim válasza:
Azt nekem is mondják, hogy akkor mi értelme lesz az életemnek gyerek nélkül? Ezen én jókat vidulok.. Az embernek az az élete értelme, hogy van egy gyereke az már régen rossz. Nekem vannak életcéljaim, amik 1000 emberből jó ha egynek van. Mondjuk nekem az az általános tapasztalatom, hogy akik nem versenyképesek a munkaerő piacon, vagy már nem szeretnének dolgozni, azok mennek el szülni. Mert tudják, hogy az életüket már lehúzhatják azon a bizonyos valamin, és akkor jön a gyerek gondolat, mint társadalmi elvárás, és akkor "legalább ennek megfelelek" és van mentségem, hogy miért nem vittem semmire. Ez saját tapasztalat. Én is nő vagyok. És sok nő csak azért szül, hogy ne kelljen dolgozni mennie, inkább otthon akar babázgatni. Ez szánalmas. Egyik munkatársam is mondta, hogy "ez az élet rendje, hogy a ő szüljön". Mondja ezt egy olyan nő, akinek nincs szakmája és minimálbért vissza haza. De ő két gyereket szeretne, egy fiút meg egy lányt.. Azt, hogy miből fogja eltartani, már nem gondolta végig.. majd a pasi eltartja. Aztán csodálkozik, ha a pasi egy pár év múlva futva menekül otthonról..
50/51 A kérdező kommentje:
Ja sokszor mint valami személyiségzavart kezelik ha az ember beismeri hogy nem érdekli a "projekt". Nem késztet semmi, sokszor inkább idegesítene.
2013. jan. 24. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!