Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy a fenébe legyen párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe legyen párkapcsolatom ha nem akarok gyereket? 35 ffi

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 22:16
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Belefáradtam a várakozásba. Mindig az elvált anyukák találnak meg. Valaki odafenn meg jókat röhög...
2013. jan. 7. 22:46
 12/51 anonim ***** válasza:
hát ez azért ebben a korban már nem olyan meglepő..és ez egyre inkább csak így lesz, nem gondolod?
2013. jan. 7. 23:05
 13/51 A kérdező kommentje:
Pont ettől tartok én is.
2013. jan. 7. 23:10
 14/51 anonim ***** válasza:

Mi a baj az elvált anyukákkal. A többség már nem akar újabb gyereket.

Én randiztam olyan lánnyal, akinek nem lehet gyereke.

2013. jan. 8. 00:42
 15/51 anonim ***** válasza:

Én sem érzem, hogy nagyon akarnék. Eddig a párom sem erőltette, de azért néha már szóba hozza. Kicsit félek, hogy mi lesz, ha előbb-utóbb komolyan akar...

34/N

2013. jan. 8. 01:13
 16/51 anonim ***** válasza:

Jé, most látom, hogy valahogy eltűnt a fele, annak, amit írtam volna. :(

Szóval: elhiszem, hogy nem könnyű így párt találni, de mint a példám is mutatja, vannak olyan nők, akiknek nem feltétlenül fontos a gyerekvállalás. Szerintem ne add fel a keresést!

15-ös voltam.

2013. jan. 8. 01:53
 17/51 anonim ***** válasza:
Kezdj 20 évesekkel, aztán 5 évenként válts, jobbat nem tudok:) Vagy keress olyan milfeket, akiknek már vannak gyerekeik és nem akarnak többet. Viszont a rossz hír az, hogy hiába találsz esetleg olyan fiatal nőt, aki azt mondja, hogy nem akar gyereket, kérdéses, hogy x év múlva is így fogja gondolni... és akkor szopcsi van:)
2013. jan. 9. 22:22
 18/51 anonim ***** válasza:
És miért nem akarsz gyereket?
2013. jan. 9. 22:36
 19/51 A kérdező kommentje:
Mert így érzem. Nem foglalkoztat, nem vágyom rá.
2013. jan. 9. 22:41
 20/51 anonim ***** válasza:

javaslom ne 24-éves lányoknál próbálkozz ők még tuti szeretnének családot...

Keress egy idősebb 40es nőt,akinek már van egy nagyobb gyereke és már nem akar többet

2013. jan. 9. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!