Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe legyen párkapcsolatom ha nem akarok gyereket? 35 ffi
Miért ajánlotok ilyen hülyeségekt a kérdezőnek, hogy jöjjön össze egy milffel meg gyerekes nőkkel..pont ez a lényeg hogy nem akar gyereket, sajátot, gondolom akkor más gyerekét meg aztán pláne nem! Akkor már inkább egy saját..
Kérdező, esetleg olyan nő akinek nem lehet gyereke? Bár hogy hol lehet őket megtalálni erről fogalmam sincs..
Ha 42 -ig keresel akkor nem lehet gond,40 felett bőven van aki nem akar gyereket,sőt.... az már gázosabb hogy neki se legyen :( lehet aggszűz is pár db de az meg rigolyás tuti.
-
Igaza van, nekem sem kéne elvált ember. Bocs, de én legyek az első, akivel átél mindent.
Egyébként 24 vagyok és én sem akarok gyereket. Akadnak azért ilyen nők, nem ritkaság.
Ja és az ő korában ponthogy vadászhat fiatal nőkre, nem elvált idősebbekre.
Az én párom is 35 :)
Őt is találta már meg gyerekes elvált nő, hát menekült is, elég szépen mikor ez kiderült. Nem is csodálom.
Nekem és sok nőtársamnak tetszenek az idősebb férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!