Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha ezt teszem? (kifejtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha ezt teszem? (kifejtem lent)

Figyelt kérdés

Le akarom nyűgözni az exbarátomat - aki történetesen az osztálytársam -, hogy észrevegye, mit veszített (ő szakított velem hónapokkal ezelőtt).

Fel szeretném kelteni a figyelmét viselkedéssel, öltözködéssel, sminkkel stb., de nem jönnék újra össze vele.

Normális az, ha így cselekszem? Vagy teljesen felesleges dolog és hülyeség?

(17/l)

2013. jan. 7. 18:18
 1/7 okoska31 ***** válasza:
71%

ha növeli az önbizalmad, hogy látod a sóvárgást a szemében, és egyébként javít az image-den, akkor nem felesleges.

ha csak azért, hogy odaszúrj - nos, vissza tudja adni...

2013. jan. 7. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
mit fejtél ki??
2013. jan. 7. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl érett viselkedés. De ez csak az én véleményem :D A helyedben békénhagynám.
2013. jan. 7. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezzel szerintem már hónapokat késtél.

Plusz amúgy is meghúzott már, így nem sok újat mutathatsz neki ruhában.

2013. jan. 7. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég hülyeség, mivel csak a saját sértett egódat akarod legyezgetni vele. Rá ez baromira nem lenne semmiféle hatással, mivel már mással van, ezért nem fogja érdekelni.

Amíg nem tudod az egódat lecsillapítani, addig problémád lesz azzal is, hogy új kapcsolatot kezd. Ahhoz hogy sikeresen túllépj rajta, el kell érned, hogy semmilyen szinten ne érdekeljen tovább az illető. Különben is kutyaharapást szőrével!

2013. jan. 7. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normális reakció, hogy így érzel: meg lettél bántva.

De azért túlzásba sem szabad vinni a dolgot, az nem jó, ha a volt pasid körül forognak a gondolataid: lépj tovább!

2013. jan. 7. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális reakció. Csak baromira gyerekes, neked még a babáiddal kellene foglalkoznod, meg a tanulással. Úgy cselekszel ahogy szeretnél, de ezzel pl rendesen kiállítod a bizonyítványt magadról.
2013. jan. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!